27. jul 2009 13:45
vida70 je napisal/a: | ||||
|
vida70 je napisal/a: | ||||
|
anamarija1 je napisal/a: | ||||||
aha, temnopolti[jezik] Anamarija [srecen] |
27. jul 2009 13:53
ZAČETNICA je napisal/a: |
Ne ne punce nimate pojma: 90(let)-40(vročine)-90(milijonov na banki) 30-40 pa so mišljena leta pokvarjenke (predvsem mamamia) Začetnica |
Jaz sem bila dvakrat z njo na srečanjih, pa ne vem no, meni se ni zdelo, da bi smrdelaMamamia kaj pa jaz? Kaj sem ti smrdela?
Anamarija
27. jul 2009 14:20
Ne, nisi, me tudi če smo "pokvarjene" ne smrdimo ampak prav zapeljivo dišimo ... Mamamia mamamia
27. jul 2009 14:35
kot je napisala Goga v prvem odgovoru...moški za past dol, pa čeprav je že precej v letih...car med šarmantnimi! jasna
27. jul 2009 15:11
[citat=--mamamia--][citat=--vida70--][citat=--mamaF--][citat=--vida70--]Clint Eastwood v filmu Najini mostovi- za popapcat šarmantenvida70[/citat]
To, Vida!!!![ploskanje][ploskanje]Ko ga gledam (tudi petnajstič) si želim biti Francesca...in v tistem nalivu stopiti iz kamijončka in steči za njim...
[pribor] Mojca
[/citat] jaaaaa mamaF, ampak bova še naprej sam sanjale , pa gledale film vida70[/citat] Zakaj zgolj sanjale, zakaj ne doživele? Mamamia ja, kako že??? vida70
27. jul 2009 18:13
Mamamia je zadela žebljico na glavico s toniranimi. ;) In tisto z vonjem je tudi res... Začetnica
27. jul 2009 18:41
tulka je napisal/a: | ||
Malo podnapisov pri temle sprednjem odbijaču, prosim lepo... [jezik] [hrosc-rdec] tulka |
27. jul 2009 19:17
Ti, ti Tulka, a si vidla? pa še opozorila sem takoj na začetku, da ne bi slučajno se spuščale v detajle
Zdaj sem se spomnila... veste koga bi še spotaknila? Bruce Willisa, jah, moški bi pa rekli, da bi raje bivšo ženo ne? Ooooooo my love, ne vem naprejno, iz filma Duh! Jupi mi je prišlo "Unchained melody"
Anamarija
27. jul 2009 19:32
anamarija1 je napisal/a: |
Ta teden sem spremljala tri filme v katerih je bil glavna vloga ta gospod, ki mi vzbudi nemir... http://images.google.si/images?client=firefox-a&r Anamarija |
S temle "mladcem" si me pa čisto povozila. Ubogo moje srce.
JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mehiške taco košarice
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo