12. jun 2009 12:26
Mogoče Vendy preizkuša reč, pa bo potem kakšno rekla, ežoj pa v trans ... mamamia mamamia
12. jun 2009 12:26
Mogoče Vendy preizkuša reč, pa bo potem kakšno rekla, ežoj pa v trans ... mamamia mamamia
12. jun 2009 12:31
lidka je napisal/a: |
Bomo šli vsi na koruzo klečat... : ) lidka |
Malo morgen, zelooo premila kazen. Klečat na ajdo, ker ima tetraedrično obliko zrn, pa je vedno ena š***** gor obrnjena!!!!!!
lp
P.s. Ne boste verjeli, sem napisala normalno špica (konica) v pomanjševalnici, potem pa, ko sem poslala, mi je namesto pomanjševalnice pripopalo tiste zvezdice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In prisežem, da nisem pomislila na nič nespodobnega, ko sem pomanjševalnico tipkala!!!!
cervus
Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 12. 2009 12:33
12. jun 2009 12:54
Pom moje si pa ti špici en "Č" dodala. Začetnica
12. jun 2009 13:06
gogad je napisal/a: |
Me zanima ,kdaj to naštimaš,a pred službo,si potem cel šiht v oblakih lp goga |
12. jun 2009 13:31
No, Elaphus, kdo je nabolj pokvarjen, da se ga tkole cenzurira? A??? Ja, bogve, kje je Vendy dons... : ( lidka [sonce]
12. jun 2009 13:46
ZAČETNICA je napisal/a: |
jass, mamamia in jaz se bomo primerno usposobile, ko nena dostavi modelčke, nato bomo vse zainteresirane obiskale na terenu. OK? |
Aha, kolikor se spomnim onih mooncup-ov, mammamia ni navdušena nad vsavljanjem čudnih zadev na zanimive kraje, torej eksotična uporaba sponk odpade. Tema je uvrščena pod 'kulinarični forum' in 'gospodinjske teme', torej... moj mož izgublja zanimanje
tulka
12. jun 2009 13:50
Ja, saj je za gospodinje, Tulka :) RadaJem
12. jun 2009 14:24
Punce, lepo, da me pogrešate, samo, the thing is....da meni špangice v nobenem življenjskem obdobju niso ravno šle na karakter....Pentlje in gumice, to ja... raznorazne....s špangicami je bila pa vedno bolj slaba. Vendelina jr.
12. jun 2009 14:29
tulka je napisal/a: | ||
Aha, kolikor se spomnim onih mooncup-ov, mammamia ni navdušena nad vsavljanjem čudnih zadev na zanimive kraje, torej eksotična uporaba sponk odpade. Tema je uvrščena pod 'kulinarični forum' in 'gospodinjske teme', torej... moj mož izgublja zanimanje [jezik] [hrosc-rdec] tulka |
12. jun 2009 14:34
Darling, a je nenič rekla, da bo prinesla tudi "zajčke"..ali pa je samo pri špangicah ostala? Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Fini mini Bamboloni
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada