12. jun 2009 15:17
Vendelina jr. je napisal/a: |
Darling, a je nenič rekla, da bo prinesla tudi "zajčke"..ali pa je samo pri špangicah ostala? Vendelina jr. |
12. jun 2009 15:17
Vendelina jr. je napisal/a: |
Darling, a je nenič rekla, da bo prinesla tudi "zajčke"..ali pa je samo pri špangicah ostala? Vendelina jr. |
12. jun 2009 15:33
Koliko se jaz spomnim, je Nena obljubljala celo katalog novosti dotičnih prodajaln, tako da bi lahko izbirali še med čem drugim ne samo med c*** clipsi. Ups, pa sem v angleščini povedala in me je vseeno cenzuriralo. Sporočilo je spremenil(a) jass dne 12. 2009 15:35
12. jun 2009 15:47
jass je napisal/a: |
Koliko se jaz spomnim, je Nena obljubljala celo katalog novosti dotičnih prodajaln, tako da bi lahko izbirali še med čem drugim ne samo med c*** clipsi. Ups, pa sem v angleščini povedala in me je vseeno cenzuriralo. Sporočilo je spremenil(a) jass dne 12. 2009 15:35 |
12. jun 2009 16:09
Veselo,veselo.....ampak takole med nami..zaupanje pa to....nobeden ne bo zvedel......je že katera prisotna začutila željo em,kako naj se izrazim,za dotično telovadbo.......
lp goga
12. jun 2009 16:20
Zajčke mam jaz tudi rada ja... Začetnica
12. jun 2009 20:54
Kam se je pa "ežoj" potuhnil? Ga imam na sumu, da se je ustrašil, da bi tole novo zadevo pri njemu ob ribniku demonstrirali.
kobra 1
12. jun 2009 21:12
Pod mrzli tuš je moral....bogi ežoj,je vse skup preveč za njega
lp goga
12. jun 2009 21:23
gogad je napisal/a: |
Pod mrzli tuš je moral....bogi ežoj,je vse skup preveč za njega[jezik] lp goga |
13. jun 2009 7:53
Pod mrzli tuš je moral....bogi ežoj,je vse skup preveč za njega lp goga |
Nimam jaz take domišljije, da bi rabil mrzel tuš. Vseen je kašna fotografija nameščene špange dobrodošla ( lahko je tudi z blaženim izrazom na obrazu ).
Ponudba, da se naredi demonstracija pri meni, in moja pomoč pri nameščanju še velja.
ežoj
13. jun 2009 11:41
Veselo,veselo.....ampak takole med nami..zaupanje pa to....nobeden ne bo zvedel......je že katera prisotna začutila željo em,kako naj se izrazim,za dotično telovadbo....... lp goga |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrte brizgane palčke (churros)
Mehiške taco košarice