15. okt 2009 8:31
Se bom navezala (Desanka, ne mi zamerit), kam pa lahko s psičkom v Posavju? kateri lokali? Pa še, ali hodi kdo v hotele, kjer so dovoljeni psi? In kako to sploh izgleda? Priporoča kdo kaj (ob morju npr.)
15. okt 2009 8:31
Se bom navezala (Desanka, ne mi zamerit), kam pa lahko s psičkom v Posavju? kateri lokali? Pa še, ali hodi kdo v hotele, kjer so dovoljeni psi? In kako to sploh izgleda? Priporoča kdo kaj (ob morju npr.)
15. okt 2009 10:14
Desanka in Tortica, svetujem vama, da vprašanje zastavita še na temle "pasjem" forumu, upam, da dobita čim več koristnih informacij(pa pobrskajta malo med temami, morda so o tem že debatirali):
Mojca
16. okt 2009 10:19
Saj vem... Samo predvidevala sem, da so lahko tudi dobre kuharice pasjeljubci in se tudi kot gurmani soočajo s to življenjsko težavico... Kajti res je utrujajoče, ko se ustavljaš pred gostilnami (kvaliteto gostiln več sploh ne izbiraš) in hodi en spraševat: "Smo dobrodošli s psom ali ne? :D" (Hihi...in zmeraj, ko v gostilni naročimo ogromne količine jedi, saj smo vsi skupaj veeeliki jedci in je račun precej debel, damo tudi natakarju lepo napitnino smo prepričani, da zapuščamo vsak lokal z občutkom, da nismo v gostilni pustili slabe luči). Kitajska Maribor - sprejmejo psa DesankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami