23. maj 2009 11:56
IIIiiiiiiiiiiiii, Katka, jaz sem pa že včeraj čakala na nadaljevanje zgodbice (slikic mi ni odprlo in sem mislila, da jih v tistem sporočilu tudi ni). Tobi, cukrček lepi .
Pa da ne bom čisto "iz teme".
Zelo se strinjam s feferon, še posebej v zadnjem odstavku. Tudi mi smo se, zaradi našega ljubega miru, zaradi dobrega počutja otrok in predvsem zaradi spoštovanja do ostalih gostov, restavracij in lokalov, kjer ni bilo posebnega prostora - vrta oz. igrišča za otroke, v velikem loku izogibali kar nekaj let (od takrat, ko sta zlezla iz vozička pa do takrat, ko sta zmogla vljudno in mirno prenesti sedenje za mizo za čas enega obroka).
Tudi mama z možem ni bilo namreč niti najmanj v užitek sredi kosila skakati za živahnim otrokom, ki se je odločil dolgčas preganjati malo s plazenjem pod mizo, malo s cukanjem prta na sosednji mizi itd.
Smo šli raje pojest sendvič in sadje na klopco v parku (če smo že bili v kakšnem mestu na izletu) ali na pomol (na počitnicah).
In enako bi storila, če bi bila nekje " v civilizaciji" po sili razmer s psičkom. V nakupovalni center še sama sebe težko zvlečem, za žival pa zna biti tista sintetična svetloba in tisoč zvočnih kulis naenkrat, da o vseh vozičkih in nogah nakupovalcev sploh ne govorim. Se mi zdi, da zna biti dojemanje tiste okolice iz višine pol metra že za majhnega otroka zelo kaotično, kaj šele za psa.
Mojca