ali so vam zaradi recesije kaj zmanjšali plače?
anitram1
ali so vam zaradi recesije kaj zmanjšali plače?
anitram1
21. maj 2009 18:13
Midva sva si jo
rrr
21. maj 2009 19:14
K nam na kmete recesija še ni zalutala, plače imamo pa mejčken večje s tem mesecem. Ognjič
21. maj 2009 19:48
Pozdrav vsem ,upam,da ne bo hude krvi,če na tem mestu nekaj vprašam!
Zakaj mora biti poleg odgovornega vodilnega kadra,takrat ko sem bil v službi jaz je bil to direktor,biti še en kup nadzornikov,ki nikoli in nikomur ne odgovarjajo za svoje delo,"nesejo" pa tolikšne plače kot jih delavci nikoli ne zaslužijo?
Pa lep pozdrav vsem!
receptor
21. maj 2009 19:54
Ej receptor, zato pa v naši firmi še ni neke panike,ker imamo le enega šefa, ki skrbi, da imamo vsi njegovi podaniki dovolj dela in tudi spodobne plače. Ognjič
21. maj 2009 21:20
Olač še nimamo znižanih, malo so nam oklestili "vrečo" za dodatek k plači za najuspešnejše, pa zaostrili pogoje za izplačevanje honorarjev za dodatno delo. Mamamia mamamia
22. maj 2009 8:28
Nimamo več stimulacij (javni zavod), se kar precej pozna, vsaj meni. Ampak glavno, da je vsaj plača.
katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
22. maj 2009 9:02
je ni blo še za marec, april.... pa še ta bo minimalna 589,19 BRUTO, neto pač še manj..... upam, da se cajti kej kmalu obrnejo.... pa če sta oba (mož in žena) na istem ob šoloobveznih otrocih si pa sploh ne predstavljam zima13
22. maj 2009 9:48
receptor je napisal/a: |
Pozdrav vsem ,upam,da ne bo hude krvi,če na tem mestu nekaj vprašam! Zakaj mora biti poleg odgovornega vodilnega kadra,takrat ko sem bil v službi jaz je bil to direktor,biti še en kup nadzornikov,ki nikoli in nikomur ne odgovarjajo za svoje delo,"nesejo" pa tolikšne plače kot jih delavci nikoli ne zaslužijo? Pa lep pozdrav vsem! receptor |
22. maj 2009 9:48
pri nas bo treba stroške plač znižat za 20% kar bo zagotovo pomenilo, da ne bo ne 13. plače in novoletnega dodatka, kot tudi manjši regres. plače pa za enkrat ostajajo, stimulacije tudi in vsi zaposleni prav tako... cellnet
22. maj 2009 11:09
Vendelina hvala za obširno razlago,upokojen pa sem od leta 91!
Pa lep pozdrav!
receptorKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini potičke
Fokača s paradižnikom in timijanom