25. maj 2009 21:24
cellnet: hvala za opozorilo, bom se poskušal izogniti mašanju sliv in jagod. Največje zlo na tem svetu ( ki generira največ " zla " ) po padajoči pomembnosti so: banke, borze, skladi, zavarovalnice........
Drugač, da te potolažim, moje poznavanje kapitalizma in ekonomije je utemeljeno na mejčken več kot eni žepni knjigi ( sicer, a je to zaznati nezaupanje do žepnih knjig, predlagam ti v branje eno žepno knjigo:
http://www.amazon.com/Wealth-Nations-Bantam-Classic ).
E pa *ebiga, planet gre v maloro, pričakuje se svetovna revolucija, američani gredo v Irak in pobijejo milijon ljudi in oni niso teroristi, koreja preizkusi bombo, da bi se izognila takšnemu scenariju in oni so na osi zla, američani gredo v Afganistan pobijat civiliste ( in mi jim v tem pomagamo ) to razglasimo za mirovno misijo.............., najbolj napredna organizacija, ki se bori proti svetovnem zlu no.1 ZDA-ju Al kaido imamo za teroristično organizacijo ( pa če bi se znebili islamskih insignij bi res imeli veliko možnosti za uspeh ), vi pa bi planet reševali z preprečevanjem toplogrednih plinov, pa to je narobe svet. A ste vi padli z Marsa ali sem pa jaz?
ežoj