20. sep 2011 12:26
Ja, niso vse reklame dobre. Tudi vse ne dosežejo svojega namena. Npr. reklama za Renaltova vozila pri meni ni imela ravno željenega učinka: kupiti novi avto, ampak: odkar sem vidla to reklamo, se sprašujem: "Pa kje, za vraga, lahko kupim takšno kanto (vedro), kot jo ima oni tam?" Saj veste, to je tista čudežna kanta, s katero en dober tip zamahne proti nekemu staremu avtu, ga poškropi z vodo in pred njim stoji novi avto... Pri moji veri, nikjer ne najdem takšne kante...
Ne vem, no. Vijolična krava... prisrčna...? Kaj bi rekel kmet, če bi se mu skotila vijolična krava? Verjetno bi odprl proizvodnjo čokolade, kaj pa vem? In, če bi še kravica znala drezat, tako kot znajo drezat čokoladice s polic, potem bi imelo vse skupaj smisel, ne?
Najbolj smešno pa mi je, ko ženske iz torbic "vlačijo" Perwoll... Mislim, očitno je to še ena stvar, ki je nujna, da jo imamo v torbici... Ker, če me še enkrat prijateljica vpraša, če imam novo majčko, bom resno morala razmisliti o tem, da bom potegnila Perwoll iz torbice (čeprav ga sploh ne uporabljam...).
Da o napihnjenosti ne govorim... Veste, da so dan danes nekateri že tako napihnjeni, da jim nobena Activia ne pomaga več...
Človek postane prenažrt že samo z gledanjem reklam. Apetit me mine. V trgovini pa tako kupujemo samo še "najnujnejše":