13. maj 2009 12:39
Sedaj pa malo zares - draga Lidka, o tem, katera ima veliko časa in katera ga nima nič, raje ne bi, sama malo razmišljaj v to smer - oglej si vse svoje poste in boš prišla do spoznanja, kam gre ves tvoj čas - in ja, vse je OK, saj je tvoj čas. Sicer sem pa samo vprašala za mnenje o trenutno udarni reklami, ki ji verjetno res ni po tehnični plati nič očitat, le naveličaš se je sto na uro - da pa ne bo izgledalo, da cele ure presedim pred TV ekranom, še majhno pojasnilo: reklama pride do mojih ušes običajno v večernih urah, ko moj spremlja skoraj izključno program na nacionalki (sicer največkrat zaspi, ker je utrujen kot konj od dela in vsega, kar ga je doletelo v zadnjih letih) - včeraj je bila npr. na sporedu super oddaja o Veroniki Deseniški, ki sem jo jaz spremljala samo slušno, saj sem vmes čvekala z meni dragimi osebami na KUL SLO klepetalnici. In večkrat je bila ta oddaja prekinjena s to reklamo in se mi je v tistem trenutku pač porodilo to vprašanje.
Draga Vendy, o kakšnem overdosu z nacionalko ali katerokoli TV torej ne bi mogli govoriti.
Pa lep dan še naprej
rrr
Sporočilo je spremenil(a) ribaracarak dne 13. 2009 14:39
Sporočilo je spremenil(a) ribaracarak dne 13. 2009 14:39