22. feb 2010 22:09
Zakaj bi bilo ali je komentiranje s kavča pritlehno? Morda ni pridevnik pravi, vseeno, jaz tega ne počnem. Moje športne izkušnje niso ne vem kakšne, nekako se v treningih nisem našla in pač dajem klobuk do tal vsakemu, ki se je v tem našel in vztrajal. In iz te točke se mi zdi nespodobno, da bi komentirala početje nekoga, ki je izbral nek napor, ki sem se mu sama na veliko izognila. Oziroma za izrekanje o čemerkoli mora človek vseeno imeti vsaj kakšno mrvico bodisi znanja, bodisi neposrednih ali pa primerljivih izkušenj. Sama tega na področju športa nimam toliko, da bi lahko kaj kvalitetnega rekla. Ko se človek sam loti kakega športa vidi, da je na televiziji precej lažje, kot pa to isto v živo, ko žoge kar letijo in ko se vratica prehitro pojavijo, jaz pa še prejšnjega zavoja nisem dokončala.... In jaz ne vidim dobrih/slabih zavojev, ne vidim, ali je kdo "spustil smuči", ne štekam, kakšne je bil odskok na mizi, skratka nimam kaj posebej podlage za argumentiranje česarkoli. Vendelina jr.