Na izmenjavi imamo skupino dijakov in učitelja iz Helsinkov, ki so veliki oboževalci Petre Majdič. Ali mi lahko daste namig, kako stopiti v stik z njo, da bi se morda ta skupinica za minutko ali dve srečala z njo? Hvala in LP
Anja
Na izmenjavi imamo skupino dijakov in učitelja iz Helsinkov, ki so veliki oboževalci Petre Majdič. Ali mi lahko daste namig, kako stopiti v stik z njo, da bi se morda ta skupinica za minutko ali dve srečala z njo? Hvala in LP
Anja
26. apr 2009 21:52
Jaz bi se obrnila na Smučarsko zvezo Slovenije.
Podutiška cesta 1461000 LjubljanaTel.: (01) 513 68 00Faks: (01) 513 68 10E-pošta: szs@sloski.si
rimljanka - zasebno mnenje
3. jan 2010 17:19
Petra Majdič je spet zmagala!Bravo!
Spet je upravičila naslov športnice leta.
strippy
3. jan 2010 20:05
Sem velika oboževalka Petre Majdič. Ne samo kot športnice, ampak kot človeka. Mislim, da bi se vsi lahko nekaj naučili od nje. Njena vztrajnost, dobra volja, zagrizenost, pozitiven pogled na svet... Najboljša je !!!! LP! banana130
3. jan 2010 20:37
Tako kot je rekla banana 130,Najboljša je!!! Dipsineznan uporabnik
3. jan 2010 21:18
Petra Majdič je še ena med našimi dragulji, ji privoščim vse najboljše! japaja
4. jan 2010 20:39
Tudi jaz spoštujem Petro kot človeka in občudujem njene dosežke v športu. Nikoli se ne pretvarja, ko je besna je besna, ko joče joče in ko se veseli, smo z njo srečni vsi, ki jo gledamo. Lahko je vzor mladim in tudi nam starejšim. Vso športno srečo v letošnjem letu ji želim iz srca.
17. feb 2010 23:00
BRAVOOOOOOOO PETRAAAA!!!! Ta bron je vreden zlata. Jokam od veselja...
17. feb 2010 23:05
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Bravo, bravo, zdaj pa vidite kako znamo ženske potrpeti?
Za dober izgled imejte usta do ušes
17. feb 2010 23:10
Ma neverjetna je...
NasjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek v poletni solati
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)