22. feb 2010 20:05
No,Lisa,se strenjam z kar nekaj tvojimi izjavami.Tudi jaz lahko rečem,da je bila Petra dobra,zasluži čestitke.Tu pa se moje občudovanje tudi konča.Verjetno nisem tak patriot,da bi jokala ali jo šla čakat na letališče.Sicer,za solze smo že 1x ugotavljali,ni vsa sreča ali nesreča izražena z jokom.Zato me tudi moti izjava urlice,o tistih mokrih mešičkih.Zaradi mene lahko jokaš,kolikor te je volja in razpredaš o treznih glavah.Moja je trezna,pa čeprav imam glede tega drugačno mnenje.
Saj je verjetno razen mene tu še kdo,ki je se dosti let ukvarjal aktivno s športom.Jaz vem,da sem trenirala leta,izključno zaradi tega,ker je veselilo mene,tam sem se našla,naučila......Seveda mi je bilo lepo,ko so bili tudi moji bližnji veseli mojih dobrih rezultatov,ni me pa posebej zanimalo,kaj reče še kdo okrog mene.To je bil moj šport,moji treningi,namenila sem mu skoraj ves svoj prosti čas,preprosto zato,ker sem ga in ga še imam rada. Marsikaj smo morali v začetnih letih delati,da smo si lahko kupili opremo.In,če danes pogledam, recimo,svojo kolajno,ki je imela še večjo težo(zame) v bivši jugi,vem,da mi ni prišlo niti na misel,da bi za to kolajno dobila še kakšno priznanje ali denar.Vedela sem,da imam s kolajno poplačan trud, to pa je bilo vse,kar sem želela.
sara_k