1. dec 2009 12:33
No, od prejšnje sobote je mlekomat tudi na tržnici v Novi Gorici. Jupi! liljana
1. dec 2009 12:33
No, od prejšnje sobote je mlekomat tudi na tržnici v Novi Gorici. Jupi! liljana
1. dec 2009 13:24
Jaz sem tudi zelo vesela gleda mlekomata. končno ga imamo sedaj tudi mi na tržnici Moste v Ljubljani. nikii
2. dec 2009 6:07
Kje je pa v Grosupljem mlekomat ? sem preletela strani pa ne najdem , če je katera že napisala kje bi bil? Pa uživajte v mleku in lep dan. gajka
2. dec 2009 10:04
V Trbovljah pregledal vse med številkami 25 ( trgovina Jata ) in 47 ( stari blok nasprot lidla ) in ni nikjer mlekomata ( ki naj bi bil na št. 33 ).
ežoj
2. dec 2009 10:25
gajka je napisal/a: |
Kje je pa v Grosupljem mlekomat ? sem preletela strani pa ne najdem , če je katera že napisala kje bi bil? Pa uživajte v mleku in lep dan. gajka |
2. dec 2009 16:38
ežoj je napisal/a: |
V Trbovljah pregledal vse med številkami 25 ( trgovina Jata ) in 47 ( stari blok nasprot lidla ) in ni nikjer mlekomata ( ki naj bi bil na št. 33 ). ežoj |
Ja, ga menda še ni (ravno danes sem spraševala o njem), zavajali so nas na tretjo potenco ali pa še na višjo, menda bo na Vod. 53 in ne 33. Če bo. Ko bo.
lp
cervus
2. dec 2009 18:19
Sem pa moški, če sploh velja če napišem jaz. O velja, velja. Pa najlepša hvala. gajka
2. dec 2009 19:18
Vandolina, kje v Kopru pa je mlekomat? Sicer ga redno kupujem v Ljubljani in ga pripeljem tudi na Primorsko, ko grem na obalo, pa bi mi bilo lažje, da ga grem iskat v Koper.
kača
2. dec 2009 23:36
..v Kopru na tržnici in tudi zraven trgovine Tuš v Kopru lp zuzek
3. dec 2009 7:56
ežoj ; sodelavec mi je zjutraj povedal, da stoji pri Tuš trgovini. lp, SimonaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cvetačna juha s popečenim kruhom
Pure testenine z dimljenim lososom