16. apr 2009 2:33
Nena-morje je napisal/a: |
Vanja, , ne mores pobegniti!!!Nena-morje |
za nas mlade, a ne Nena...
Vanja
16. apr 2009 2:33
Nena-morje je napisal/a: |
Vanja, , ne mores pobegniti!!!Nena-morje |
za nas mlade, a ne Nena...
Vanja
16. apr 2009 6:27
Ej, ej, babico definira vnukinja/vnuk, ne pa starost...................
17. apr 2009 12:58
Susanin prvi posnetek iz l. 1999. "Cry me a river"
http://www.youtube.com/watch?v=kXwc-i5eYdU
Za vse fane
Mojca
17. apr 2009 14:09
rimljanka je napisal/a: |
Ej, ej, babico definira vnukinja/vnuk, ne pa starost................... |
Moja sorodnica je bila babica pri 38 letih ... sedaj bi bila komot že prababica, pa jih ima malenkost čez 60 ...
Atina
17. apr 2009 20:50
Bravo, bravo! leny
18. apr 2009 18:41
Če je kaj zrežirano me sploh ne zanima...če bi bili mi v njeni koži bi se počutili isto,srečno kot ona. Vse tole skupaj je zelo ganljivo in enkratno. Ko že toliko govorimo kaj je zrežirano in kja ne...sigurno ni njeno petje v živo-kako pa bi lahko bilo????? Sicer teh oddaj ne gledam,tole pa mi je zlezlo pod kožo. petardica
18. apr 2009 18:42
rimljanka je napisal/a: |
Ej, ej, babico definira vnukinja/vnuk, ne pa starost................... |
18. apr 2009 21:48
Kako neumna pripomba,če se je že kdaj pogledala v ogledalo,oz.,ni imela časa za to,ker je kao vneto vadila pod tušem...žalosti me,da ljudje čedalje bolj ocenjujejo na podlagi videza. Meni se ta gospa vseeno ni zdela zanemarjena,ampak očitno,da so na oder dobrodošle samo ženske ob katerih vsakemu zastane dih in so (oh in sploh)...pa čeprav je v njihovih glavah "tema"! Mislilm,da bi se morali ceniti in spoštovati ne glede na to kako izgledamo,temveč koliko dobrega v srcu premoremo! moje mnenje.... sarin
18. apr 2009 23:36
nisem prebrala vsega kar je napisano, mogoče je ta nova http://www.youtube.com/watch?v=Sn8sXphXjeE leptirKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom