26. apr 2009 13:48
ja, ja včasih, velikokrat, v glavnem, pišem kot razmišljam - torej nasujem na list oz. računalnik prebliske... tisti, ki se jih tiče pisano, ker so noter tudi odgovori različnim, že vejo zakaj gre.. zelo pomembno pa je, da bereš po odstavkih.. ti si tako vrgel kar na kup in nastane zmeda.. prebliski in odgovori različnim avtorjem.. ne govorim o ljudeh, ki nekaj ne znajo, ne zmorejo... govorim o ljudeh, ki niso kritični do sebe in bi lahko znali, a se ne potrudijo.. ker človek lahko ogromno naredi - a ne kar tako na izi... potrebno je delo.. govorim recimo o takozvanih glesbenikih, ki so na odru, a še sami ne vejo zakaj - oz. vejo, da za denar in folk posluša neko sranje in sebe poimenujejo umetniki - bljak! meni pa itak najlepše ustvarjajo otroci - in kaj lahko naredijo vse? še sami ne morejo verjeti, ko končajo in pogledajo svoj izdelek! in ni res da, če ti vidiš hudobijo itd, to tudi dobiš.. ravno naivne, nedolžne punce, otroci recimo nastradajo velikokrat.. zakaj?! ni vse odvisno od nas... koliko je v resnici zdravih, samozavestnih otrok?! zgodilo pa se mi je veliko dobrega in tudi slabega.. ežoj, mar ne veš kaj je življenje? kaj hočeš reči, da ker verjameš v dobro, se ti le dobro godi?! in hvala za dobre napotke - glede knjige itd... no - in glede mene - mislim, da sem v nekem čudnem stanju, po nedavni razvezi in se to odraža na meni, pisanju... ok? ona bejba 47 - letna - upam, da ni zrežirano, mislim, da to je njen glas, upam no... verjamem, ker si tega ravno ne morejo privoščiti na b. has a talent... by by, by inteligentka