14. apr 2009 17:12
Tole, kar je Loni prilepila sem videla v neki reportaži po TV-ju kakšno leto, dve nazaj. Glede na to, da v svoji zaplankanosti ne vidimo, kako drugi živijo in se spotikamo ob njihove posebnoti in nenormalnosti, mi kar kri zavre.
Oddaje kot Britain got talent, America got talent, American Idol ipd., so do meje zrežirane. Poiščejo zanimive karakterje z veliko, malo ali nič talenta in naredijo oddajo, ki jo gleda kar se da veliko ljudi. Ti shovi (gledala sem samo nekaj oddaj American Idol, drugi me ne zanimajo) odprejo vrata tudi takim, kor je Susan Boyle. Ne vem sicer njene življenjske zgodbe, ampak kdo za vraga smo pa mi, da bomo kritizirali njen izgled! Ljudje živijo pod čisto drugačnimi pogoji in nekateri res nimajo nikogar ki bi jim pomagal najti in odpreti vrata v svet, kot ga mi poznamo.
Kje pa piše, da imajo do dobrega posluha, smisla za slikanje in vse ostale neštete sposobnosti (sem spada dober seks) samo tisti, ki so lepi, visoki, suhi urejeni po najnovejši modi in vedno za dol past.
Takrat, ko boste vsi nališpani in oh in sploh, znali peti pol tako lepo kot tale Susan, se pa javite.
I rest my case. Zdaj grem pa po škatlo kleenexov.
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 14. 2009 17:16