27. mar 2009 10:11
Proxy, včeraj sem ob gledanju Californication na HBO malo pomislila nate.... Vendelina jr.
27. mar 2009 10:11
Proxy, včeraj sem ob gledanju Californication na HBO malo pomislila nate.... Vendelina jr.
27. mar 2009 10:25
Ja, DD... *slin, slin*... ceprav se ne stara tako zlahtno kot npr. Sean Connery, je kljub temu (ali pa morebiti prav zaradi tega) se vedno j***zoven kot sto hudicev... lp, proxima
27. mar 2009 10:36
sploh ne morem razvozlat, kater je zdej vzrok za dolg in srečen zakon proxime in Vendeline , pa še tiste zvezdice niso v knjigi šifer pojasnjene Ognjič Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 27. mar 2009 10:36:48
27. mar 2009 10:45
Ja ocitno je vzrok za srecen zakon mene in lady Vendy isti, namrec David Duchovny...:)))))))))))))))))) Zvezdice pa... navdih naj ti bo Encyclopedia Britannica Online, namig pa TLA (=Three Letter Acronyme)...:))))))) lp, proxima
27. mar 2009 10:53
Proxy, a veš, da imam jaz odprt natečaj za slovenski prevod besede j***zovno. Zaenkrat je dala nekaj predlogov darling mamamia, pa P. Traven se trudi, ampak feel free to join. Ups, smetim..... Vendelina jr.
27. mar 2009 10:53
Ja, hvala za takšno prijaznost . In kako si naj zdej pomagam, če imam pa doma samo dve knjigi: Juri Muri v Afriki in Juri Muri drugič v Afriki Ognjič
27. mar 2009 10:55
Kje si lahko ogledam dosedanje predloge??:)))))))
27. mar 2009 11:16
Ognjiči, guglaj, guglanje je mati modrosti... Proxy, glej ZS. Vendelina jr.
27. mar 2009 11:22
Ti vedno vse narobe razumeš, no . Mene pošiljaš guglat (nikamor ven ne grem, ker je mrzlo!!!), proximi pa ZS-pošiljaš. Vse si spet pomešala...men moraš ZS-poslat, ker proxima že vse ve! Ognjič
27. mar 2009 12:01
Punce moje, hvala za tolažbo..... Še vedno sem žalostna, v službi komaj zdržim, sama z 11 letnim sinom, ki očeta vsak dan bolj pogreša....in me želi imeti celo zase, jaz pa totalno brez energije. No, saj me domači bodrijo in razumejo. Želim si, zares želim, da se nekoč pojavi nekdo, ki me bo imel rad in jaz rada njega, da me bo objel, da mi bo povedal, da me ima rad, da sem zanj čudovita oseba.... Upam, da obstajajo še takšni fantje, moški..... Wendy, ti pišem po zs, da me mal nafilaš z energijo. Še pred 1 mesecem sem prekipevala od le te, danes pa sem čisto na tleh, na dnu in ne poznam recepta kako prileziti ven. Še pred 1 mesecem bi dala roko v ogenj zanj, pa me je uničil, prevaral, sesul....... Saj ne tarnam, samo zaenkrat je okoli mene sama tema, ne vidim izhoda......in boli, zelo boli. Prihaja prvi vikend samote in se ga bojim, zares bojim......pa še sin gre k njemu Bom že zmogla. Lepo se imejte in uživajte v vikenduKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Panakota z belo čokolado in penino
Mandljevi piškoti