20. mar 2009 14:52
Ma kaj jaz vem. Morda bi se najbolj strinjala z Vanjo, dati sebe in svoj odnos na prvo mesto.
Jaz sem ločena od lani, sporazumno. Pač, ni šlo, nekje sva zgubila stik.Je šlo lepo, brez konfliktov. Imava tudi skupno skrbništvo nad otrokom, kar pomeni, da skrbiva zanjo oba. Tako je pri meni in pri njemu in ima vzgojo obeh. Se mi je zdelo fer do otroka, da mu to omogočim... Poleg tega je pridobila še enega "foster" daddy-ja, ki ga obožuje. In moj otrok je v vsej tej situaciji, ZELO SREČEN. Vem, se mnogim hecno sliši, ampak zaenkrat je tako.
Zdajšnji tip pa je nekaj čisto drugega. Zanima ga vse, veliiiko ve, tako da se ogromno pogovarjava, odkrit, kritičen, direkten. In zadeva laufa. Imava se super. In vzameva si čas zase. Ko imava, jaz zdaj pravim kar NAŠO, hčerko, ker je od nas vseh, se posvečava maximalno njej, ko sva sama, pa se razvajava. Itak samo, da sva skupaj. Pa če sva v hosti in nabirava zelišča, vseeno.
Jaz mislim, da je komunikacija ključnega pomena. Malček intuicije. Pa odkritost, zaupanje. (vem, kako je bilo, ko se mi je ex kaj zlagal, kako sem se počutila, ko se samo oddaljuješ od osebe).
He, he. Prejšnjemu sem kuhala, prala, vzgajala otroka, delala sladice, ga imela rada, skrbela za stike s kolegi itd,. Vmes gradila hišo, on je bil veliiiko službeno odsoten. In je prišel domov, pojedel, mene in tamale skoraj videl ni. Zvečer je bil na compu. Vsak dan. Ali gledal TV.
Temu zdaj delam isto, kuham, perem, delam posladke, ga imam rada. In on je za to hvaležen. In on to VIDI in se tega ZAVEDA. Otroka vzgaja, kot bi bil njegov in ga lahko pustim njemu v varstvo, če moram kam skočit. Zaupam mu.
In sedaj je približno tako, kot sem si želela...
Aja, poročena sem bila 4 leta, skupaj z njim sem bila 7, sedaj sem v 2. letu veze s tem mojim novim...
lidka [sonce]
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 20. mar 2009 14:53:32