21. apr 2009 14:23
No, pa se vam ponovno oglašam - tokrat nič več žalostna. Naj vam povem, da se je možek vrnil nazaj,saj je nazaj je želel svojo družino. Ves ta čas je preživel pri svoji mami, kjer je ugotovil koliko mu v resnici s sinom pomeniva, in da konec koncev nisem tako zelo slaba, kot sem izgledala pred mesecem dni. Ja punce, če garaš, da je družinski proračun vedno dovolj poln, pa ob tem še igraš gospodinjo, mamo in ženo.....ne moreš biti vsak dan nasmejan in vesel. Konec koncev pa sem človek in vsak človek ima dobre in slabe lastnosti.... Še vedno me boli in jezi, da se stvar ni mogla odviti drugače, pa vendar.... Morala sem mu dati še eno ( ZADNJO ) priložnost, saj nikoli ne bi vedela, a sem storila prav ali ne. Če ne bo šlo, bova pač končala in šla vsak svojo pot. Sem videla, da se da brez partnerja tudi živeti, in če sem se prvič že skoraj pobrala s tal v 14 dneh, sem bom drugič prej. Ima pa sedaj kar nekaj pogojev ( sploh kar se tiče tiste ženske ) in mala napakica ga bo stala družine. Tega pa se sedaj zaveda, ker imam na razpolago vse stvari, do katerih prej nisem imela dostopa in ve, da ga kontroliram na vsakem koraku in ga bom verjetno kontrolirala še nekaj časa. Saj vem, da se to sliši obupno, sam si moram nazaj pridobiti vsaj kanček zaupanja, da mu bom potem lahko zaupala še bolj. Mislim, da je to zelo dobra šola za oba, zdaj vsaj normalno komunicirava, tudi razmišljava bolj trezno....življenje konec koncev ni igra.....je pot posuta s cvetjem in trnjem in z obema variantama se je potrebno soočiti. Nama prvič ni uspelo ( ko sva zašla med trnje ), morda ga nama bo ta preizkušnja nekoč pomagala prehoditi... Pa še to; po vsem tem sva ugotovila, da se imava rada. Odkrito povedano; prej se tega tudi jaz nisem zavedala. Danes pa vem koliko mi pomeni in koliko jaz pomenim njemu...
Punce, hvala za tolažbo in podporo, vaše vzpodbudne besede so me držale pokonci.
Upam, da bom imela zdaj več sončnih dni.....Le kaj bi brez vas ?!
Veliko sončka in smeha vam želi
Sporočilo je spremenil(a) štorklja dne 21. 2009 14:25