27. mar 2009 9:39
rimljanka je napisal/a: |
april je tu, bi morale že lastvke letat okoli, pa kukavice kukat.............. one na vejah, one druge pa iz tal............... |
27. mar 2009 9:39
rimljanka je napisal/a: |
april je tu, bi morale že lastvke letat okoli, pa kukavice kukat.............. one na vejah, one druge pa iz tal............... |
27. mar 2009 9:43
Jaz sem ze pred casom v duhu teorije zarote zacela razmisljat, da je paranoja v zvezi z globalnim segrevanjem morda eden od velikih nategov 20./21. stoletja (pravzaprav me je k temu navedla ena od zadnjih knjig blagopokojnega Michaela Crichtona - State of Fear)... lp, proxima
27. mar 2009 9:51
Proxy, temu nategu bo zanesljivo sledil še kak. Težko, da bi bil tale zadnji. Vendelina jr.
27. mar 2009 9:54
Ja, ravno včeraj sem ujela sredi noči eno epizodo X-fileov na HRT, nakar sem razmisljala, da je temeljni razlog, zakaj so jih leta 2001 nehali snemat, najbrz prav v tem, da po Nine/Eleven domisljija ni vec mogla tekmovat z resnicnostjo. lp, proxima
27. mar 2009 10:11
Proxy, včeraj sem ob gledanju Californication na HBO malo pomislila nate.... Vendelina jr.
27. mar 2009 10:25
Ja, DD... *slin, slin*... ceprav se ne stara tako zlahtno kot npr. Sean Connery, je kljub temu (ali pa morebiti prav zaradi tega) se vedno j***zoven kot sto hudicev... lp, proxima
27. mar 2009 10:36
sploh ne morem razvozlat, kater je zdej vzrok za dolg in srečen zakon proxime in Vendeline , pa še tiste zvezdice niso v knjigi šifer pojasnjene Ognjič Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 27. mar 2009 10:36:48
27. mar 2009 10:45
Ja ocitno je vzrok za srecen zakon mene in lady Vendy isti, namrec David Duchovny...:)))))))))))))))))) Zvezdice pa... navdih naj ti bo Encyclopedia Britannica Online, namig pa TLA (=Three Letter Acronyme)...:))))))) lp, proxima
27. mar 2009 10:53
Proxy, a veš, da imam jaz odprt natečaj za slovenski prevod besede j***zovno. Zaenkrat je dala nekaj predlogov darling mamamia, pa P. Traven se trudi, ampak feel free to join. Ups, smetim..... Vendelina jr.
27. mar 2009 10:53
Ja, hvala za takšno prijaznost . In kako si naj zdej pomagam, če imam pa doma samo dve knjigi: Juri Muri v Afriki in Juri Muri drugič v Afriki OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom