5. mar 2009 18:27
midva imava pa letos planiran Egipt...že komaj čakam..čeprav je september še daleč ;) sa_ sha
5. mar 2009 18:27
midva imava pa letos planiran Egipt...že komaj čakam..čeprav je september še daleč ;) sa_ sha
5. mar 2009 20:12
chappy mi tud ,v kateri konec Turčije pa greste?tudi jaz se še nisem nikoli peljala tko daleč sploh z letalom nebo pa to moževo darilo za moj rd letos. kuharca37
5. mar 2009 20:21
Gremo zadnji teden junija tko da bo mala šla prej iz šole in sicer gremo v Side.Upam,da bo lepo saj je za mano in mojo družino precej stresno leto in bi se rada res pošteno odpočila.Kaj pa vi kdaj greste. chappy
5. mar 2009 21:20
Ognjič je napisal/a: |
Na dopust (kar pomeni imeti s seboj gajbico strokovne literature s poudarkom na erotiki in na izhodiščni točki dati možgane na off) grem na morje Adrijansko v en zabaćen kraj na Dugi otok. ... Ognjič [vrtnica] |
5. mar 2009 22:48
chappy je napisal/a: |
Gremo zadnji teden junija tko da bo mala šla prej iz šole in sicer gremo v Side.Upam,da bo lepo saj je za mano in mojo družino precej stresno leto in bi se rada res pošteno odpočila.Kaj pa vi kdaj greste. chappy |
6. mar 2009 14:11
Dovolj mi je Hrvaške. Tako letos:Turčija, vsaj tam imajo tudi malo večji otroci pavšal, mali pa gratis.Pa čeprav prvič v življenju. Pa čeprav s kreditom.Pa ful s strahom. Enkrat v življenju hočem videt turkizno morje, prave palme, pravo peščeno plažo. Če je seveda vse to res, kar obljubljajo. Vleklo pa nas je tudi v Makedonijo- Ohrid. Pa drugo leto. sarah key
6. mar 2009 14:14
AJA, letos pa nas gre mnogo v Side. Chappy, a tudi Club golden beach? sarah key
6. mar 2009 14:43
Ko vas takole berem: opažam da recesije ni! Očitno nam gre še zelo dobro, da si lahko privoščimo takšne destinacije. ( No, nekateri...) Krasno!! lp rolada
6. mar 2009 15:02
No, Turčija in Grčija pa danes res nista taki destinaciji, da bi to bilo ne vem kaj. Ko vržeš na papir ponudbe za 350, 400 evrov, pa oceniš, koliko porabiš doma ali za krajši dopust tudi v SLo, ni neke velike razlike. Tudi cene za Hrvaško postajajo sila visoke in veliko jih poznam, ki prav zaradi tega odhjajo v Grčijo, Turčijo, Španijo ali v MAroko in Tunis, saj za primerljivo ceno dobijo več.
Je pa seveda sila relativno, kaj je drago in kaj poceni, ampak to je vedno bilo in vedno bo.
Del dopusta vedno preživimo na Hrvaškem, in ga bomo tudi v prihodnje, imamo pač nek svoj razlog, ali so to trije tedni ali štirje pa je odvisno od tega, koliko jih dopuščajo službene obveznostzi.
Je pa treba vedeti, da je še vedno dovolj ljudi, ki jim ni problem dati dva, tri tisoč evrov za deset dni na kakšni veliko bolj eksotični destinaciji kot je to Turčija (Karibi, Sejšeli, Maldivi, MAdagaskar itd ...).
Tudi eno jesensko potovanje po ceni 3800 evrov je bilo v MB razprodano v treh dneh, in to za 90 ljudi. Se že dela čakalna lista, in kot je bila prkasa doslej, se jih bo na čakalni listi nabralo za še eno skupino 45-ih, ki bodo šli na isto destinacijo.
Bi rekla, da recesija nekatere razlike naredi samo še bolj očitne.
Mamamia
mamamia
6. mar 2009 15:16
Tudi meni je hrvaška obala zakon. Dopusta v Dalmaciji si pač ne vzamem. Bila sem že marsikje, tako da vem o čem govorim. Nekaj je dopust, nekaj pa potovanje med dopustom. Takrat, ko sem bila v Turčiji ( Alanya ), vem, da sem bila prav nesrečna, ker mi je zmanjkalo časa za pravi dopust. Mivka povsod okoli nas - to pač ni za nas. Je pa vse skupaj stvar okusa. Nekomu odgovarja dopust pod milim nebom, kdo drug pa je zagovornik dopustovanja all inclusive. Sama moraš presoditi, kaj paše tebi in tvojim. Vsem skupaj en lep sončen dan. limonca26Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kraljevska jajčka s holandsko omako
Dušene školjke s pivom na sredozemski način