Trenja ali kaj s crnkovičem in podobnimi

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

6. feb 2009 22:06

heh, men se ne zdi da bi bla kaj bolj ostra kot drugi, eni sam bolj pazljivo izberejo besede, v osnovi pa je seveda isto oz huje. glavno, oproščam se trenjem in urošu slaku, no, in ostalim če ste se našli v mojih besedah.. bannanna_v_slo ;) Sporočilo je spremenil(a) bannanna dne 06. feb 2009 22:08:51

sonce51  

član od: 4.4.2008

sporočila: 237

6. feb 2009 22:51

Oddaja Trnja je na vrhu gledanosti POP-ovih oddaj in ker je navedena TV komercialna jih bodo še naprej vrteli, na ta način preživeli, od nas samih pa je odvisno, če jih bomo gledali. Tudi meni se ta oddaja ni zdela tako zelo nemogoča, kot prejšnji četrtek, ko je bilo ogvora o ubogem Boru. Takrat se je zbrala vsa znanost medicine, prava in še česa in mlatila prazno slamo, ter na ta način poskušala manipulirati z gledalci. Pa primerjajmo izobrazbo sodelujočih v prejšnjih Trenjih in včeraj. Včeraj so sodelovali umetniki, takrat pa znanstveniki. Povedali pa obakrat oboji nič pametnega. Samo manipulirali so z gledalci, predvsem prejšnjič. Ubogi starši, ko poslušajo, kako lahko en človek v enih Trenjih ponovi eno misel desetkrat brez bistva in odgovora. Oddaja na to temo je bila že drugič, vedno z zelo visoko gledanostjo. Obe oddajio Boru sta bili zelo utrudujoči, žalostni, boleči, polni praznih odgovorov pa vendar zelo gledani. Toliko v razmislek. sonce51

jancika  

član od: 3.3.2008

sporočila: 45

6. feb 2009 22:54

Jaz pa se sprašujem na kakšen način je Čepin prišel do bogastva.Glede na včeraj videno mi ni najbolj jasno(mislim na njegovo sposobnost komuniciranja). jancika

jedert  

član od: 31.7.2008

sporočila: 77

6. feb 2009 23:03

POP TV je komercialna televizija in Trenja so komercialna oddaja - se pravi, da zanje izbirajo teme, o katerih menijo, da bodo pritegnila čim več gledalcev. In očitno jih, ali ne? Voditelj Slak se je v letih vodenja oddaje za moj okus že kar obrusil. Mislim, da ima "nos" za izbiro teme (če jo seveda on izbira), oddajo dovolj smiselno in povezano vodi, je pa nagnjen k dramatiziranju, favoriziranju določenih gostov oddaje in nepotrebnemu skakanju v besedo (takega ga jaz vidim). Trenja spremljam bolj ali manj redno. Tudi sinočnjo oddajo sem gledala. Seveda je bilo vse skupaj ceneno, ampak le poglejte, koliko zanimanja in odzivov (pri tem je nebistveno, ali pozitivnih ali zgražajočih) je oddaja izzvala. Ljudje, ki bi storili "vse" za medijsko slavo, so po svoje ubogi - po mojem mnenju brez občutka za osebno dostojanstvo. Toda po drugi strani, poglejte, koliko teh se šlepa nanje (najmanj vsi rumeni mediji). Crnković? Pač provokator. In rad pljuva po drugih. Pa vseeno zanimiv. Polič, Jeklinova? Oba očitno rada nastopata na TV, saj sta pogosta gosta v raznih oddajah. Glede Eme: letošnji komad Lange (in Mance) meni res ni "potegnil", zdel se mi je podobno zlajnast kot večina drugih. Lanski komad je bil bistveno boljši, ker je bil "nekaj rahlo drugačnega". Letos so se Langa zapisali "v zgodovino" bolj z izpadom enega od članov. Ampak časi so taki, da tudi izpadi nekaj štejejo (kar velja tudi za takšno bizarno javno "prepucavanje" med dvema zakoncema). Ljudje, željni medijske pozornosti, so se pripravljeni promovirati kakor koli, samo da pritegnejo nekaj pozornosti. In to jim ob asistenci rumenih medijev odličnouspeva. jedert

Tildy  

član od: 6.2.2009

sporočila: 10

7. feb 2009 11:19

Ja,tudi jaz sem gledala Trenja in to v živo v studiju. Ja ma res ne morš verjet kake majo. Tildy Sporočilo je spremenil(a) Tildy dne 07. feb 2009 11:20:59

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

7. feb 2009 13:56

čebulka je napisal/a:
. dejte že enkrat poslušat musko ki na evrosongu zmaga !!!!!!!!! uroš slak pa je itak carrrrrrrrrr ker si upa in ima j.... kar se pa tiče urške- ona nima pojma v kaj se je sploh spustila s poroko z alešom ja zarad denarja kva pa - sam poglejte jo sej je baba vsa umetna in če bi imela čisto vest bi bila včeraj v oddaji ne?? ne zdej tle otroke zraven tlačt- če bi se ona ozirala na otroke tega nebi počela haloooooooooo. uroš je pa cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! čebulka
Ne vem, kako bi tole rekla, ampak če se spomnim vprašanja naše nove kolegice na tem forumu pred nekaj dnevi (o otroški hrani) in tole artikulacijo - ne vem, no, čebulka, malo veliko vprašajev in klicajev je tule. Vendelina jr.

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

7. feb 2009 14:54

Trenj in podobnih oddaj nikoli ne gledam (raje se pustim privezat in si kapljat mlacno vodo na glavo, pa sicer nisem iz BDSM logov). Ampak po osmih straneh, napisanih na kulinariki, si nisem mogla kaj, da je ne bi vsaj preletela po internetu (nimam zivcev, da bi se preglodala skozi vso). In svecano izjavljam, da ima ta epizoda zgodovinski, prvovrsten, rekurzivni presezek - namrec ce znameniti grobar Nasih Razgledov (j***ga, tega mu ne bom nikoli odpustila), ki v zadnjih letih svoje umotvore prodaja med drugim tako intelektualno prestiznim projektom, kot je Zurnal, nekomu iz drugega foha mirno zabrusi, da je na svojem podrocju nula, potem je to vsekakor smejurija par exellence... lp, proxima

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

7. feb 2009 15:58

katti je napisal/a:

Pa še tole vas vprašam- kdo lahko prenaša TV Tubo? To pa je

i

katti

neznan uporabnik

7. feb 2009 16:33

zanimivo večina od nas ne gledamo trenja,ne maramo uroša slaka,pa vseeno poznamo teme,ki jih obravnavajo in lepo mirno ocenjujemo slakov način dela. pa lep pozdrav hmm

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

7. feb 2009 19:40

WRAN51 je napisal/a:
zanimivo večina od nas ne gledamo trenja,ne maramo uroša slaka,pa vseeno poznamo teme,ki jih obravnavajo in lepo mirno ocenjujemo slakov način dela. pa lep pozdrav hmm

Če si pozorno bral, si lahko zasledil, da nas je nekaj gledalo ta zadnja Trenja zavoljo debate, ki so jo nekateri  sporžili na tem forumu. Zato o tej oddaji lahko kaj rečemo. Tudi jaz jih praviloma ne gledam, tu in tam pa le, včasih le po nekaj minut, a dovolj, da si o voditelju in udeležencih ustvarim mnenje, pa tudi o tem, kako ceneno in populistično se nekaterih zadev lotevajo. Da ne govorim o nekateirh stalnih gostih, ki se spozanjo na vse in vehementno zagovarjajo svoje stališče in prepričanja, a ne na podlagi dejstev ampka ker se njemu pač tako zdi, in to ko gre za čisto strokovne zadeve. In komu potemnekdo iz stroke utemelji, da nima prav, je užaljen in spelje vse na neke neprimerljive vzporednice. BLjak.

In predvsem sem proti javnemu linču, kar se v teh oddajah včasih dogaja.

Mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti