Trenja ali kaj s crnkovičem in podobnimi

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

6. feb 2009 18:20

haha huhu, kdo še gleda ta smrdljiva trenja. slak je eden najslabših voditeljev. zradi nekaterih gostov bi oddaja lahko celo bila pametna, ampak s tem neprimernim pristranskim voditeljem to nikoli ne bo. žalostno mi je da u bistvu velikokrat opazim da dirket kroji mišljenje ljudi. bannanna_v_slo ;)

bannanna  

6. feb 2009 18:20

aja, glupih seveda bannanna_v_slo ;)

bannanna  

6. feb 2009 18:22

Vendelina jr. je napisal/a:
Kar postane problem pa je, da resni mediji postajajo rumenkasti do rumeni. Pa je tudi problem, da recimo oddaje, ki bi morale imeti vsaj en nivo neke kolikor toliko resne do pametne diskusije - da to postaja rumeno. Konkretna oddaja na komercialni televiziji - to je čisti primer, kako se iz ene zadeve, ki je bila v sinopsisu definirana kot pogovorna oddaja o aktualnih temah (in tale definicija ni čisto nič rumena), v praksi postajala rumenkasta vedno bolj in evidentno, kot vidim iz vaših odzivov (no way, da tisto pogledam) je bil včeraj en klimaks v rumeno, kjer so se z rumenim "pod stare dane" obmetavali tudi ljudje, ki jim tega ne bi bilo treba. Ker so svojo kariero naredili v drugih sferah. Vendelina jr.
uu vendelina kako se strinjam s tabo. kr boli me ampak očitno ta tupi folk sam še na to pali. me zanima kakšna je gledanost omizja, polnočnega kluba napram trenjem. najbrž porazna bannanna_v_slo ;)

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

6. feb 2009 18:26

matilda je napisal/a:
Kot se tudi jaz vedno rada razpišem v temah o resničnostnih šovih, tudi tokrat dodajam, da pa le ne gre tako kategorizirati ljudi. Mogoče si je lažje predstavljati, če rečem, da si nekateri ljudje hranijo dušo z branjem tračev -tako kot si drugi ljudje hranijo dušo z materialnimi zadevami - oblačili, nakitom, kozmetiko... Naslednjič, ko v trgovini vidite osebo s kupom tračarskih časopisov v rokah, si predstavljajte sebe, ko si greste kupit ene čeveljčke za dušo ali pa eno šminko. Ko vidite kakšno gospo, ki vzdihuje ob gledanju nadaljevanke, si predstavljajte sebe, ko na netu zdihujete ob slikici novega modela manolo blahnik kolekcije ali unega trenčkota z zadnje modne revije... Vsake toliko kdo vpraša: punce, a se hecate?? pa sledi en kup razlaganja, da to je pa vam všeč... Včasih se je treba potruditi in razumeti druge, da lahko pričakuješ, da bojo drugi razumeli tebe. Sicer tudi jaz že dolgo nisem vzela v roke tračarske revije, ampak a veste o čem so včasih pisali noter? O tem katera je zadela in katera je kiksnila s stilom na EMI, pa kdo je kaj rekel... Čisto normalno je, da vsak kdaj pa kdaj razmišlja rumeno, ane? matilda

S tem se pa 100% (bolj se, seveda, ne da) strinjam. Ampak, zaleglo pa ne bo, verjemi.

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

6. feb 2009 18:34

Draga Bannanna, greš malo predaleč. Tupi folk, smrdljiva trenja, slak je eden najslabših voditeljev- kdo ti daje pravico tako vsevprek zmerjati ? Anonimnost na netu ? Pa bi si upala pod te izjave napisati polno ime in priimek, naslov ? Res si šla malo predaleč. Lepo se imej LP hedonist

petkica  

član od: 15.12.2006

sporočila: 744

6. feb 2009 18:51

Je pa dejstvo, da je Slak eden redkih voditeljev, ki tudi enega stavka ne zmore povezano izustit brez jecljanja. Momljajočih bi se kar nekaj našlo, predvsem iz Popove športne redakcije, ampak tako mahajoče živčnih, kot je slak, pa ne poznam. Ko že ima aduta v rokavu, se v svojem zatikanju tako zaplete, da na koncu ne izvemo ničesar. Ko bi vsaj goste pustil v miru končati misel, mu pa še oni podivjajo in govorijo drug čez drugega. Lidija Hren to sceno bolj obvlada.

tejka77  

član od: 27.2.2007

sporočila: 544

6. feb 2009 18:53

Sem vesela, ker imam vsak četrtek zvečer rekreacijo...... tejka77

čebulka  

član od: 31.1.2009

sporočila: 879

6. feb 2009 21:39

ko tole berem mi pa res ni nič jasn! a niso bla včerajšna trenja na temo ema in tista urška. naj še jaz dodam svoje mnenje: to da je zmagal en quartisimo je pa res že preveč!!!!!!! če so gledalci odločili in namenili največ glasov langi in manci špik naj zmagajo oni se Vam ne zdi??????? zakaj pa je potem sploh glasovanje in zakaj so sploh lango povabili brez polfinala če je pesem bla tako zanič da jim velecenjena strokovna?? komisija ni namenila nobene točke?????????? ne vem zakaj ne more bit enkrat komisija sestavljena iz članov ki se razumejo v muziko oz. imajo izkušnje na evrosongu in vejo kakšna pesem bi zažgala. men je bla pa pesem od lange všeč in gre zelo v uho se Vam ne zdi?? tut lansko leto bi bolj zažgala langa kot dremelca ( pa nimam nič proti njej je super punca in ima j.... ne) sam men se zdi da ni pasala na evrosong. dejte že enkrat poslušat musko ki na evrosongu zmaga !!!!!!!!! uroš slak pa je itak carrrrrrrrrr ker si upa in ima j.... kar se pa tiče urške- ona nima pojma v kaj se je sploh spustila s poroko z alešom ja zarad denarja kva pa - sam poglejte jo sej je baba vsa umetna in če bi imela čisto vest bi bila včeraj v oddaji ne?? ne zdej tle otroke zraven tlačt- če bi se ona ozirala na otroke tega nebi počela haloooooooooo. uroš je pa cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! čebulka

bannanna  

6. feb 2009 21:54

eh hedonist.. se nič ne bojim se vsem pokazat.. lahk ti pošljem tud slikico.. not ;) glavno, če bi dobr bral bi vidu da ne zalim vsepovprek, ampak sam določene ;) sori, sam manipulantov res ne maram bannanna_v_slo ;)

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

6. feb 2009 21:55

bannanna je napisal/a:
eh hedonist.. se nič ne bojim se vsem pokazat.. lahk ti pošljem tud slikico.. not ;) glavno, če bi dobr bral bi vidu da ne zalim vsepovprek, ampak sam določene ;) sori, sam manipulantov res ne maram bannanna_v_slo ;)

No, žaljenje je nekaj, kar je na naši strani nezaželeno. Žaljenje kogarkoli.

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti