Trenja ali kaj s crnkovičem in podobnimi

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

6. feb 2009 15:06

Vendelina jr. je napisal/a:
lidka je napisal/a:
. Slučajo sem videla, da je imela ženska pred mano ene 5 tračerskih revij, pa ni bila neka smrklja. Potem za mano ena z možem, par stvarmi, pa svežen revij ala Nova, Lady ipd. Samo to, mi je padlo v oko, da so ljudje pripravljeni "zapravljat" za to? lidka [sonce]
..........in sem se razpisala o socialno-psihološkem profilu gledalcev resničnostnega šova. Nekako ne bi tega eseja še enkrat pisala, ampak odjemalci trač revij in gledalci resničnostnih šovov so more-or-less ena te ista ekipa......... Vendelina jr.
Kot se tudi jaz vedno rada razpišem v temah o resničnostnih šovih, tudi tokrat dodajam, da pa le ne gre tako kategorizirati ljudi. Mogoče si je lažje predstavljati, če rečem, da si nekateri ljudje hranijo dušo z branjem tračev -tako kot si drugi ljudje hranijo dušo z materialnimi zadevami - oblačili, nakitom, kozmetiko... Naslednjič, ko v trgovini vidite osebo s kupom tračarskih časopisov v rokah, si predstavljajte sebe, ko si greste kupit ene čeveljčke za dušo ali pa eno šminko. Ko vidite kakšno gospo, ki vzdihuje ob gledanju nadaljevanke, si predstavljajte sebe, ko na netu zdihujete ob slikici novega modela manolo blahnik kolekcije ali unega trenčkota z zadnje modne revije... Vsake toliko kdo vpraša: punce, a se hecate?? pa sledi en kup razlaganja, da to je pa vam všeč... Včasih se je treba potruditi in razumeti druge, da lahko pričakuješ, da bojo drugi razumeli tebe. Sicer tudi jaz že dolgo nisem vzela v roke tračarske revije, ampak a veste o čem so včasih pisali noter? O tem katera je zadela in katera je kiksnila s stilom na EMI, pa kdo je kaj rekel... Čisto normalno je, da vsak kdaj pa kdaj razmišlja rumeno, ane? Ker je tema Slak moram očitno napisati še kaj na to temo... Redko ga gledam, ker je oddaja že tako na nizkem nivoju. Na živce mi gre njegovo dramatiziranje. Ampak da lahko pade tako nizko, pa nisem vedela. (smajli palec dol) matilda

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

6. feb 2009 15:30

Slak- ne, hvala! Pop tv- ne, hvala! TV- vedno bolj se nagibam k temu, da se ga ponovno znebim. Da ne omenjam tega, da nekateri osrednji časniki prevzemajo vlogo rumenega tiska in podpirajo politično medijske konstrukte ob katerih ti gre na kozlanje. Zgoraj zapisano- se zelo strinjam. Čeprav bo zdaj nekdo zapisal, da obstaja pa ena velika razlika... fresh

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

6. feb 2009 15:39

Meni je pa bilo najbolj fajn takrat, ko je Jelinčič vstal in šel, da ima kaj pametnejšega početi. Da je bil z družino na oddihu je se je vrnil, ker so oni želeli, da se udeleži Trenj on in ne nekdo iz njegove stranke. Pa živčni Slak z izrazom "kao who cares, če greš":)) Žal mi je, da se več gostov ne upa tega narediti. Seveda vsak čaka, da pove do konca, ampak je oddaje prej konec matilda

Pika Nogavička  

član od: 1.10.2005

sporočila: 75

6. feb 2009 16:57

Po mojem si Slak pač služi kruh, tako kot si skuša služit kruh Murko pa še kdo. Meni se samo smili, ker je po vsakih Trenjih bolj "strt". Zato ne gledam Trenj, pa tudi piramide, odpiranja rumenih škatel z dobrodušnim mesarjem in por favor nadaljevank ne. Vse to me dela živčno in se mi zdi ne glede na tematiko za v isti koš. Pa še na Emo sem pozabila-tudi sodi sem. In verjetno še mnogo drugih oddaj ( npr. predvolilna soočenja). Ema je res poden in glasbeniki, ki so bili v trenjih-res niso najbolj vrhunski. Crnkovič je samo skrajno nevljudno rekel bobu bob. Mogoče je enega skadil, pa mu je bilo preveč ravnoooo. saj se je v drugem delu oddaje precej unesel. Ja, in vsi smo se naslajali in zabavali na tuj račun. Tudi jaz, ki tega ne gledam, nisem več mogla stran...Isto, kot bi brala trač revije...Packa! Pika Nogavička

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

6. feb 2009 17:17

Meni je pa v takih temah zanimivo, da noben ne gleda teh reči, a vsi veste, za kaj se gre. To mi je večna uganka.

Atina

kletka  

član od: 1.5.2007

sporočila: 151

6. feb 2009 17:43

He, he, Atina. kletka

kletka  

član od: 1.5.2007

sporočila: 151

6. feb 2009 17:46

Mi pa gredo na živce ljudje, ki se na TV, v vsakdanjem svetu, na forumih, kjer koli ... obnašajo, kot da so ne vem kako pametni, kot da so übermensch in ne vem kaj. Naj se obnašajo normalno in če so res tako nad drugimi, bomo tisti pod njimi to že sami ugotovili in jih zaradi tega celo spoštovali. Ob samohvali pa gotovo ne. kletka

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

6. feb 2009 18:15

Punce, ne mislit, da so bila včerajšnja Trenja ne vem kakšna katastrofa. Tisti, ki smo jih gledali od začetka do konca, smo se prav lepo rumenkasto naslajali, tisti, ki jih niso, pač ne. Tudi jaz sem ob četrtkih zvečer komaj čakala "Barnabija", zdaj pa ta čas v glavnem prebijem za računalnikom, če je prost. Ampak prejšnji teden sem pa skupaj s tastom gledala Trenja. Drage moje, tisto je šele bila "katastrofična" oddaja! Tema je bila "zdravniške napake - zbornica - raziskava v primeru smrti dečka iz MB - kdo je odgovoren". Toliko sprenevedanja, leporečenja in arogance "v imenu strokovnosti" na kupu že dolgo nisem videla. Na drugi strani pa strta starša, ki že 10 mesecev čakata na odgovore. Ob gledanju oz. poslušanju govoričenja tistega kroga povabljencev (z nekaj izjemami) je meni obračalo. Tile včerajšnji "estradniki" so mačji kašelj proti njim, "ljudem z odgovornostjo", ki pa je javno niso sposobni prenašati. mamaF - Mojca

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

6. feb 2009 18:15

No sej nekaj Crnkovičev, mimogrede jaz ga cenim je pa res, da ga je bolje brati kot gledati, imamo tudi mi na temle portalu. Skoraj na vsako moje mnenje se najde kdo (ali katera) ,ki mi zatrdi da nimam pojma in da sem (to je sicer zavito v celofan) bedak. In seveda potem vse te Crnkovičeve klone boli original je pa res hecno ,kako Trenj in POP-tv-ja nihče ne gleda ampak zna pa skoraj dobesedno citirati vse iz vsake oddaje. Tko da, dejte no dejte........ Je pa zabava in na sploh fajn! LP hedonist

chappy  

član od: 3.7.2007

sporočila: 556

6. feb 2009 18:16

Običajno trenja,niti Eme ne gledam.Sedaj pa je naneslo tako,da sva s hčero gledali oboje.No o Emi nebi izgubljala besed.S trač reviji pa je tako,da jih berem jih pa nekupujem.Ampak danes je to vse skupaj že preveč osebno in pravo vtikanje medijev v osebne zadeve.Pogovarjala sem se z osebo,ki Aleša pozna že zelooi dolgo in ve o njemu precej stvari in pravi da je v resnici dober človek. Nevem ampak tako pranje umazanega perila v javnosti pa je že preveč.Trenja pa se spuščajo čedalje bolj na nizko raven. chappy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti