10. maj 2010 14:03
Samo za sveže brusnice vem: 45. Morda je podobno kot pri grozdju; GI svežega je 45, GI rozin pa 65. Sveže slive: 35, suhe: 40. Sklepam torej, da je nekoliko, a ne pretirano višji.
tulka
10. maj 2010 14:03
Samo za sveže brusnice vem: 45. Morda je podobno kot pri grozdju; GI svežega je 45, GI rozin pa 65. Sveže slive: 35, suhe: 40. Sklepam torej, da je nekoliko, a ne pretirano višji.
tulka
10. maj 2010 20:37
voda, donat Z: jogurt activia brez sladkorja, laneno seme M: jagode, jabolko K: pečen file osliča s čebulo, zelena solata V: sladica s skuto in malinami (iz baze receptov, vendar narejena s pirino moko, ter fruktozo - malo bolj po montiju, čeprav za večerjo ni vredu, je pa dobro ) veliko vode čez ves dan ... Mayisa
11. maj 2010 7:13
tulka je napisal/a: |
Edija, govoriš o sadnih jogurtih? Ker navadni nimajo dodanega sladkorja, vsaj večina ne. Jem navadni jogurt, ki mu dodam sadni pire (zmiksan domač kompot s fruktozo, čežana ali domača marmelada s fruktozo). Montignac priporoča mlečne izdelke z manj maščobami. Jaz navadno izbrem polnomasten jogurt, ker je v njem manj dodatkov (tudi sladkorja, predvsem pa gostil). Všeč so mi bio jogurti iz Spara in Hoferja, sicer pa nimam pregleda, kateri ima najmanj dodatkov. Ko bom utegnila, bom pogledala. [hrosc-rdec] tulka |
11. maj 2010 19:47
jaz sem dobila pa neke jogobeline jogurte ki so novi, men so zelo ušeč in še pri prebavi naj bi pomagali... (mislim da meni pomagajo :)) Z: 2 kivija + sadni jogurt razredčen z malo 0,3% mleka z pz kosmiči iz interšpara (je katera probala?) K: solata z koščki purana z smetanovo polivko (malo) M: jabolko + pz kroisant V: pz kroisatn + 2 jabolki + kivi + košček 85% čokolade :) mirelca
11. maj 2010 20:02
voda Z: activia bs + laneno seme (prebava urejena ) M: jagode, jabolko K: velika skleda domače zelene solate, trdo kuhano jajce, malo sira V: jabolko Mayisa
12. maj 2010 7:48
Edija je napisal/a: |
hvala ti..ma ti prob. jogurti majo ogromno oh, od tega vse sladkor..npr. cca 4g na 100g jogurta od tega 4g sladkorja. jogurti s 3.2 maščobe pa tega nimajo..mislim da... Ne vem gledala sem npr ego slim vital...ta ma ogromno sladkorja. govorim pa o navadnih jogurtih, do sadnih še prišla nism. |
Ja, prav imaš, probiotični jogurti imajo v veliki večini dodan sladkor in sladila.
tulka
12. maj 2010 9:49
voda, donat Z: activia+laneno seme M: jagode, jabolko K: pečen losos, mešana solata V: skuta, oreščki Mayisa
12. maj 2010 15:15
jabolko Z: navadni jogurt, pz kosmiči M: piščanec, solata, košček 77 % čokolade V: pusta skuta z jagodami Adrijanam
14. maj 2010 7:14
včeraj: voda, donat Z: jogurt+laneno seme M: jagode, jabolko K: segedin golaž V: sir, kisla paprika,kasneje še malo oreščkov Mayisa
14. maj 2010 9:43
včeraj: Z: posneto mleko, pz kosmiči M: paradižnik, paprika, kumare, mozarela K: puranji golaž z zelenjavo V: umašana jaja, zelena solata danes: Z: rženi kruh, marmelada bs M: jabolko K: file osliča, špinača V: jogurt AdrijanamKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pustne miške
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin