14. apr 2010 21:31
tarja2, imaš zs.
tulka
14. apr 2010 21:31
tarja2, imaš zs.
tulka
14. apr 2010 22:06
z: pz kruh, jogurt m: jaboljo k: pz testenine, paradižnikova omaka v: jabolko Mizzi
15. apr 2010 6:59
Včeraj jedla zunaj.....sploh rajši ne povem, kaj sem jedla ..., Montija v glavnem ni bilo zraven, je ostal doma .... Danes pa čistilna včerajšnjih grehov .......predvsem z veliko vode, da odplakne še slabo vest. Mayisa.
15. apr 2010 15:42
kivi Z: pz kosmiči, posneto mleko M: solata (tuna, paprika, paradižnik), kapučino brez kofeina in sladkorja K: segedin V: jogurt Adrijanam
15. apr 2010 18:13
Pozdravljene! Današnji jedilnik: Z: jabolko + lešniki K: musaka iz cvetače in mletega mesa (za oblizat prste) V: jagodni sladoled (pripravila sem ga jaz iz jogurta, jagod in malo fruktoze) Prosim za pomoč: Ali si laho za večerjo ovsene kosmiče skuham v mleku (dodala bi še žličko sladkorja)? Ovsene kosmiče kuhane v mleku naravnost obožujem, pa ne vem, če jih lahko Pozdravček vsem! alenkab
15. apr 2010 18:33
Alenkab ....to sem tudi jaz že spraševala in je bil odgovor da, lahko. Vendar boljše brez sladkorja in s posnetim mlekom. donat, voda Z: ananas M: suhe marelice K: velika skleda zelene solate s česnom in probiotičnim sirom (vital zdravo življenje,ima zelo malo vsebnost maščob) V: jogurt+skuta Mayisa
15. apr 2010 18:40
Mayisa hvala za odgovor.... ups... sem se zatipkala, nisem mislila dodati sladkorja, ampak fruktozo. Brez malo "sladkobe" pa ne morem, ker ne maram okusa mleka alenkab
15. apr 2010 20:28
moram povedati da sem tudi jaz začela pit donat, zjutraj sem popila kar pol litra pogretega donata (mlačen) ki je bil natočen v kozarce že včeraj zvečer...torej vse po pravilih ampak ni bilo nobenega učinka...sem kaj narobe naredila ali pač moram več dni to konzumirati in bo potem učinek viden? :) Z: donat + pivski kvas + jabolko + pomaranča + wassa + light namaz + paradižnik (sliši se veliko ma ni;)) M: hruška + puding...nič pametnejšega ni bilo v šoli K: skleda mešane solate (vse možne zelene solate + malancan) + piščančji koščki z jogurtovo polivko...mmm V: oreški z rozinami + neka čudna hruška...moram probat :) mirelca
15. apr 2010 21:35
z: pz keks (2x, jabolko, kava m: hruška k: hrenovka, zeleni radič z jajcem v: pest mandljev Mizzi
16. apr 2010 11:39
Z: wasa kruh+ lahek sirni namaz+kava M: jablko K:jota brez kruha M: kivi V: solata s paradižnikom in sirom MarjanpnKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljav piščanec iz pečice
Juha iz čičerike in rožmarina