12. apr 2010 19:51
Z: pomaranča + mandarin + sadni jogurt K: pz makaroni z paradižnikovo omako + doma uložene paprike M: buhteljn (upss...mali prekršek...) V: 2 jabolki + navadni jogurt z žlico domače marmelade + pz kosmiči mirelca
12. apr 2010 19:51
Z: pomaranča + mandarin + sadni jogurt K: pz makaroni z paradižnikovo omako + doma uložene paprike M: buhteljn (upss...mali prekršek...) V: 2 jabolki + navadni jogurt z žlico domače marmelade + pz kosmiči mirelca
12. apr 2010 20:16
donat, voda Z: pomaranča M: jabolko K: goveja juha, pusta kuhana govedina, dušeno sveže zelje V: lahka skuta+navadni lahki jogurt veliko vode Mayisa
12. apr 2010 20:32
Z: jogurt s kosmiči
K: enolončnica s sladkim zeljem
V: ješprenjka
tulka
12. apr 2010 23:13
Ojla, dekleta! Malo smo kršili te dni, do kosila je še šlo, potem pa..khm. včeraj: z: jabolko, jogurt k: čemaževa juha, telečja pečenka m: jabolko v: solata, polnozrnati špecli, malo piščančka (kiks) danes: z: jabolko, kava m: wasa kruhki, lahko namaz k: solata, preostanek polnozrnatih špeclov z bambusovimi vršički, pinjolami in jajčkom (bi bila škoda, da jih zavržem, ko sem se ravno namučla v soboto, da jih naredim) v: 3x moncheri (mogoče 4x) Mizzi
13. apr 2010 6:56
Tulka...prosim, če mi poveš, kako narediš ješprenjko (ali spada med OH?) Hvala. Mayisa. Sporočilo je spremenil(a) Mayisa. dne 13. 2010 06:56
13. apr 2010 8:04
MIZZI je napisal/a: |
Ojla, dekleta! Malo smo kršili te dni, do kosila je še šlo, potem pa..khm. včeraj: z: jabolko, jogurt k: čemaževa juha, telečja pečenka m: jabolko v: solata, polnozrnati špecli, malo piščančka (kiks) danes: z: jabolko, kava m: wasa kruhki, lahko namaz k: solata, preostanek polnozrnatih špeclov z bambusovimi vršički, pinjolami in jajčkom (bi bila škoda, da jih zavržem, ko sem se ravno namučla v soboto, da jih naredim) v: 3x moncheri (mogoče 4x) Mizzi |
13. apr 2010 9:10
cedevita Z: pirin kruh, marmelada, kava K: pirini svedrčki z omako iz paradižnika, paprike in bučk, po vrhu malo parmezana M: jabolko V: sir, pršut in olive kaj so špecli? ;) Lizzie
13. apr 2010 10:30
Špecli, narediš malce gostejšo maso za palačinke, potem jo čez ribežen za špecle ribaš v vrelo vodo. http://cook.dannemann.org.uk/sidedishes/spaetzle/ http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte
13. apr 2010 10:58
Mayisa, z ogromno zelenjave in čebule (kar je pri roki), mogoče podobno kot pri tem receptu, a brez krompirja, korenja, vegete in koruze:
tulka
13. apr 2010 11:02
aaaa :) mi temu rečemo vaseršpacli :) hehehe hvala za pojasnilo! LizzieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nevzhajana orehova potica
Ocvrte brizgane palčke (churros)