9. apr 2010 13:10
cedevita Z: pirin kruh, marmelada, kava K: lignji na žaru z bučkami, porom in paradižnikom M: jabolko V: jogurt z ovsenimi kosmiči Lizzie
9. apr 2010 13:10
cedevita Z: pirin kruh, marmelada, kava K: lignji na žaru z bučkami, porom in paradižnikom M: jabolko V: jogurt z ovsenimi kosmiči Lizzie
9. apr 2010 14:23
jabolko Z: rženi kruh, marmelada bs M: dve pomaranči K: orada na žaru, bučke na žaru, solata V: grška solata Adrijanam
9. apr 2010 16:24
super dan a ne?, danes sem bila tudi zelo po Montiju Z: kellog's + mleko M: 2 kivija K: solata s piščancem M: jabolko V: fižolova juha lepo se imjete čez vikned in se v poneeljek spet beremo Marjanpn
9. apr 2010 17:28
Z: 2 pz mafina
M: 2 jabolki
K: paradižnikova juha, jota
V: zelena solata s piščancem
tulka
9. apr 2010 18:25
superca dan je, ampak čez vikend bo slabo vreme tako da...ahhh :( Z: 2 kivija + 2 pomaranči + ''skutni'' sadni jogurt K: ješprenka + košček nekega skoraj neslatkega peciva z slatko smetanu M: jagode + 2 pomaranči + kivi V: mlečni rižek (jogurt fora) z malinami zadnje čase imam neke napade sadnih obrokov...mi ne gre za jest kaj drugega tako da si sadje kar privoščim... :) mirelca
9. apr 2010 18:56
mirelca, tale mlečni rižek (če imaš tistega iz trgovine, ni ravno po Montiju)
tulka
9. apr 2010 19:53
ojoj... :/ se mi je zdelo ja, ampak nisem upala uprašat (saj sem vedela da je narobe) da mi ne pokvarite veselja :) no...se mu bom odpovedala... kaj meniš pa o tistih skutkah z sadjem? podobno jogurtu? za zajtrk ali pa za večerjo recimo...? bi bilo hudo? :) pa vseeno hvala za opazko ;) mirelca
9. apr 2010 21:07
Super za kivi...imam ga namreč zelo rada. Še ga bom jedla . Kaj pa svetujete glede ananasa? donat Z: jabolko, hruška M: suhe marelice K: golaž (teletina, puranje meso in šampinjoni), solata iz kislega zelja V: malo sira, kisle kumarice in paprika Mayisa
9. apr 2010 21:21
Saj ti jaz tudi nisem hotela pokvariti veselja, mirelca . Ampak ravno takle mlečni riž je po M. katastrofa.
Mu ima ene male skute s sadjem - borovnica in marelica (v majhni, okrogli embalaži), v katerih ni veliko sladkorja. Potem so tu 'skute z jogurtom' tipa Topfen creme, ampak jih tudi Monti kritizira, da zavajajo. V skutkah s sadjem tipa tole spodaj je žal en kup sladkorja in ojačevalcev okusa:
tulka
9. apr 2010 21:45
ojoj... zdej pa res ne vem... ma nekako se ne morem privadit na hrano brez sladkorja... in rajši kot po slatkarijah posežem po sadnih jogurtih... te sem pač kupila ker na njih piše da so lahki in da niso preveč kalorični...bom pa poskusla poiskat te od mu-ja :) mlečnim rižkom se bom pa odrekla, obljubim ;) aja...kako pa veš kolko sladkorja ima jogurt? :/ malo sem še nerodna s tem... Mayisa...kivi rulz, jaz ga imam od vsega sadja najraje :) pa še za prebavo je koristen, vsaj meni pomaga :) ananas pa... ne vem, mislim da nima preveč niskega Gl, ampak vsebuje veliko vode in še zmeraj ima neke učinkovine ki naj bi topile maščobe, bla bla bla... ne vem kolko je resnice v tem vendar nebi smelo bit prehudo... mogoče ni ravno po strogi montijevi 1. stopnji, ampak jaz ga tudi jem in ni nekega poslabšanja zaradi tega, res pa da mi včasih ko nisem lačna in mi hrana ne gre razno sadje nadomesti obrok... :) upam da nisem kaj narobe napisala, če sem me prosim popravite :) mirelcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni