23. jul 2010 8:22
Ja, meni se je to zgodilo po porodu, nikakor nisem prišla na prejšnjo težo. Potem sem popolnoma ukinila vse sladke stvari, tudi marmelade s fruktozo, črno čokolado ipd in sem zelo hitro prišla do zastavljenega cilja.
tulka
23. jul 2010 8:22
Ja, meni se je to zgodilo po porodu, nikakor nisem prišla na prejšnjo težo. Potem sem popolnoma ukinila vse sladke stvari, tudi marmelade s fruktozo, črno čokolado ipd in sem zelo hitro prišla do zastavljenega cilja.
tulka
24. jul 2010 14:27
Z: pz pšenični kosmiči s sadnim jogurtom
M: jabolko
K: solata iz kuhane pire ter sveže zelenjave
M: kepica sladoleda
V: fižolova juha z jajčevci in baziliko
tulka
24. jul 2010 19:12
No super, imam spet več motivacije. Sicer ne jem veliko teh "prekrškov", pa vendar od jutri naprej nič. Hvala tulka :) Z: ovseni kosmiči, jabolko, jogurt M: jabolko K: bučke s sirom M: bela kava V: omleta z bučkami marusa.viki
25. jul 2010 15:02
Z: polnozrnata breskvova pita, voda
M: grozdje
K: bučna juha, ražnjiči, mešana solata
V: bom še videla, gremo na obisk
tulka
28. jul 2010 15:08
Po eno-tedenskem dopustu v čudoviti Provansi, kjer je bilo čisto preveč prehranskih prekrškov (posledično je tudi 1 kg več na tehtnici), se z velikim veseljem spet vračam k Montignacu.
Z: jabolko, jogurt, kos kruha
K: rjav riž z bučkami in grahom
M: limonada
V: skuta pa še kaj zraven
majacebelica
28. jul 2010 22:35
Z: jogurt in natura polnozrnati kosmiči
M: grozdje, jabolko
K: pz makaroni s poletno omako (paradižnik, bučke ipd.)
V: solata (kumare, paradižnik, zelene olive, mocarela)
tulka
29. jul 2010 16:15
Z: ovseni kosmiči, nektarina, jogurt M: jabolko K: zelnata solata + paradižnik + popečene bučke in tuna M: bela kava V: sir, solata marusa.viki
30. jul 2010 7:20
Z:jabolko, mleko, ovseni kosmiči
K: kisla repa, ajdova polenta
M:malo oreškov
V: tuna z res majhnim koščkom kruha-ja, sej vem, ....napaka ;)
majacebelica
30. jul 2010 11:44
Z: mleko, pšenični kosmiči
M: jogurt
K: fižolova enolončnica z jajčevci
V: mešana solata
tulka
31. jul 2010 9:45
Z:jabolko, jogurt,ovseni kosmiči
K: piščančji zrezek s polnjenimi bučkami -> http://www.kulinarika.net/recepti/10196/predjedi/polnje
M: košček skutinega peciva -> http://www.kulinarika.net/recepti/1190/sladice/socno-sk
V: zmešana rikota in skuta
majacebelicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s kozicami in omako Basilico
Srbski pasulj