31. mar 2010 22:37
Donat Mg zanesljivo ne vsebuje vitaminov.
31. mar 2010 22:37
Donat Mg zanesljivo ne vsebuje vitaminov.
1. apr 2010 9:45
mirelca, nič ga ne prevri, samo pusti ga na toplem, lahko ga daš v posodo s toplo vodo ali postaviš na radiator.
tulka
1. apr 2010 9:55
Dobro jutro punce,torej kako gre? Meni se je teža sedaj malo ustavila a sem izgubila 2 kg odkar sem na Montiju. Še 5 bi jih rada izgubila, no volja je že močnejša in komaj čakam da grem malo tečt. Pretekla/hodila sem približno 2 km, ni veliko je pa začetek. Torej tulka v nedeljo je konec najinega posta a ne? Pomoje si bom namesto potice priviščila raje kakšne jagode. vem da je velika noč pred vrati ampak , jaz bi jedla samo solatni krožnik? hm,hm, ne vem kaj je narobe z mano, sedaj Z: kellog's+mleko M: jogurt K: segedin M: jabolko V: solata Marjanpn
1. apr 2010 10:29
Jaaaaaaa marjanpn, jaz se že veselim!
tulka
1. apr 2010 17:33
Z: posneto mleko, pz kosmiči M: suhe marelice K: piščančji zrezek, cvetača, solata, rebro 70 % čokolade V: regrad s fižolom Adrijanam
1. apr 2010 18:35
voda z limono z: wasa kruhki, namaz (light), kava m: jabolko k: beluševa juha, pečena puranova bedrca, zelena solata m: voda, košček črne čokolade MIZZI
1. apr 2010 20:01
voda s kalcijem
Z: mleko z banano (izjemoma)
M: avokado
K: zelenjavna juha, pz rezanci s paradižnikovo omako, solata
V: zelena solata
tulka
2. apr 2010 16:29
donat
Z: 2 pz mafina, activia
M: pest mandljev in pol ure kolesarjenja
K: paradižnikova juha, pašta s fižolom, zelena solata
V: avokado
tulka
2. apr 2010 19:37
sok dveh pomaranč Z: pz želmjica, marmelada bs M: dve jabolki K: losos in paradižnikova solata V: fižolova solata Adrijanam
2. apr 2010 21:20
Živjo! Na Montignacu sem dva meseca in sem zadovoljna (v dveh mesecih sem shujšala za 5 kg, zdaj sem skoraj že na predporodni teži). Od pregreh najbolj pogrešam piškote ob kavi in sladoled, zato vas sprašujem, če se kje dobi sladoled s fruktozo? Imam pa namen kupit strojček za sladoled, da ga bom delala sama. Kako dolgo pa ve že montignirate ? Jaz bom sedaj zaključila s prvo stopnjo. Lepe praznike želim! tigrisKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Sadne rezine s slivami