7. apr 2010 19:52
z: hruška m: pest suhih sliv k: polnozrnate testenine s faširanim mesom (tole ni ravno prav , ampak ga je bilo res malček) v: voda MIZZI
7. apr 2010 19:52
z: hruška m: pest suhih sliv k: polnozrnate testenine s faširanim mesom (tole ni ravno prav , ampak ga je bilo res malček) v: voda MIZZI
7. apr 2010 21:29
in še en uspešen dan :) Z: wassa kruhki + domača marmelada M: pomaranča in 2 kivija K: cvetačni pire + puranji zrezek + zelena solata V: 2 jabolki + malo večja pest oreškov, rozin in brusnic mirelca
8. apr 2010 6:58
Vidim, da uživate še kar veliko kivija...ampak a nima kivi GI 52? Jaz sem se ga začela izogibati, pa izbiram sadje z bolj nizkim GI. Mayisa.
8. apr 2010 15:45
mogoče ima kivi previsok Gl ampak je dober za prebavo pa vsaj naraven je ne? ;) v hoferju sem si kupila neke jogurtke...ubistvu skute z sadjem... je narobe če s tem nadomestim jogurt za zajtrk? Z: polovica manšega ananasa + pz kruh z sirnim namazom M: navadni jogurt K: kivi + pomaranča + jabolko + oreški z rozinami (drugo mi ne gre... :/) V: cimetov riž (podobno jogurtu...vem da ni prav po montiju ampak...:)) mirelca
8. apr 2010 17:39
donat Z: hruška, rezina ananasa K: narastek iz ajdove kaše s polno mix zelenjave (njami), motovilec V: jogurt ali jabolko veliko vode cca 2,5l Mayisa Sporočilo je spremenil(a) Mayisa dne 08. 2010 17:40
8. apr 2010 18:00
Mayisa, na Montignacovi strani je v GI tabeli poleg kivija naslednja opomba: These foodstuffs, even though they have high GIs, their pure sugar content (pure glucid) is quite low (approximately 5%.) Consuming these foods should not significantly affect blood sugar levels. Pa če me spomin ne vara, ga tudi Monti v svoji knjigi zelo priporoča, en kivi na dan zadosti celodnevni potrebi po vitaminu C. 3 pomaranče Z: polnozrnata žemlja, marmelada, kava K: polpeti iz buč M: jogurt s kosmiči V: cvetačna juha Lizzie
8. apr 2010 19:17
A je v redu, če si za večerjo naredim skutne talarje http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=8404 majacebelica
8. apr 2010 19:37
mislim da nebi smelo bit težav... je pa zanimivo, bom poskusila tudi jaz ;) mirelca
8. apr 2010 19:39
majacebelica meni se zdi v redu. Bom tudi jaz v kratkem poskusla se mi zdi, da mora biti zelo dobro. Z: pz kruh, lahki sirni namaz M: suhe marelice K: ričet (tak bolj po montiju brez krompirja ...), V: hrenovka in špinača Adrijanam
8. apr 2010 20:26
z: hruška m: banana k: zelena solata z mangom in jajčkom v: jabolko, kivi bolj sadno - zelenjavni dan mi kivije redno uživamo, GI gor ali dol, imajo veliko c vitamina, pa še domači in bio so! MizziKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna zloženka
Gravče Tavče ali Prebranac