6. nov 2009 19:41
Z:kefir,monti musliji K:segedin z govejim mesom M:mandarina V:mešana solata z mocarelo nandy
6. nov 2009 19:41
Z:kefir,monti musliji K:segedin z govejim mesom M:mandarina V:mešana solata z mocarelo nandy
6. nov 2009 19:54
sveži sok 2 pomaranč, navadna voda Z: pirin kruh, marmelada SF, kava K: testenine z gobami M: mandarina V: mleko z ovsenimi kosmiči Lizzie
6. nov 2009 21:32
sok pomaranče in grenivke
Z: musli iz kvinojinih kosmičev in oreškov
M: kava, 2 sojina piškota
K: piščančje prsi; šampinjoni na žaru; kumarična solata
M: activia
V: pz testenine s paradižnikovo omako (+ kapre, pinjole, inčuni, bazilika)
tulka
7. nov 2009 13:30
Z: 2 mandarini, pz kruh, jogurt, kava bs, M: jabolko, K: jota z repo, V: solata s tuno in sirom. jana
7. nov 2009 17:08
Z: sok pomaranč, jogurt M: jobolko in pršut K: tunine polpete, špinača M: kivi M: skuta s sadjem Zudi sama sem naredila tunine polpete. Meni niso všeč, ker je okus preveč intenziven. Raje jem samo tunino meso, zelenjavo. Pekla sem jih v keramični posodici. Tudi fotke bodo prilepljene ob receptu. Migla
7. nov 2009 21:30
Z:jogurt musli s suhim sadjem K:včerajšnji segedin,kos polnozrnatega kruha M:2 mandarini in 1 jabolko V:skuta z jogurtom nandy
7. nov 2009 21:49
Migla, si naredila tunine polpete po receptu iz baze ali si ga priredila?
Z: ržen kruh, domača slivova marmelada sf
M: kava, 2 pz piškota
K: naravni puranji zrezek, zelenjavni curry
M: lahki jogurt
V: jajčka s puranjim šinkom, skuto, marajonom in lahkim sirom
tulka
8. nov 2009 19:55
Z:jogurt z musliji in suhim sadjem K:polnjeni lignji,blitva,mešana solata M:jabolko in mandarina,3 ovseni piškoti V:mešana solata(radič ,ledenka, paradižnik,rjav fižol,koruza ,125g mocarele) nandy
8. nov 2009 20:22
Z: ržen kruh z domačo marmelado sf
M: kava, 4 pz piškoti
K: file vitkega soma na žaru; kuhan brokoli; zelena solata
M: lahka skutina torta
V: jogurt
tulka
9. nov 2009 12:36
sveži sok 2 pomaranč, navadna voda Z: pirin kruh, marmelada SF, kava M: mandarina K: zelena solata (ledenka) z jajco, tuno, sirom M: košček sira V: mleko s kosmiči ali kitajski riževi rezanci z zelenjavo LizzieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
Škotske mesne kroglice s pivsko omako