4. nov 2009 14:34
mai, na 1. stopnji ni, na 2. stopnji je.
tulka
4. nov 2009 14:34
mai, na 1. stopnji ni, na 2. stopnji je.
tulka
4. nov 2009 15:30
Hvala, Tulka! Zdaj se moram le še odločit, na kateri stopnji sem.... jana
4. nov 2009 18:36
Enake probleme imam tudi sama. Zato berem knjigo še enkrat. Bom potem bolj pametna. Danes je zame drugačen dan (obiski), zato sem jedla: Z: sok pomaranče, kava brez kofeina, košček kruha s sirnim namazom, paradižnik, paprika, kumarica K: samo sadje V: solata ledenka z fižolom in motovilcem, pršut Migla
4. nov 2009 19:20
grenivkin sok
Z: polnovreden kruh z domačo ribezovo marmelado sf
M: kava, dva pz piškota
K: zelenjavna enolončnica; losos na žaru, zelena solata
M: jogurt
V: puranji zrezek, špinača; črna čokolada
tulka
5. nov 2009 11:01
Z: mandarina, pirin kruh, sirni namaz, kava bs, M: kaki, K: jetra na žaru, endivija s fižolom, V: muesli z jogurtom. jana
5. nov 2009 11:14
navadna voda Z: pirin kruh, marmelada SF, kava K: kislo zelje, pečenice M: pomaranča V: jajca na oko Lizzie
5. nov 2009 15:10
Z: jogurt in kava M: bila sem tako lačna, da sem si odrezala kos polnozrnatega kruha K: na žaru pečen losos (malo sem ga zažgala, ker sem bila na internetu), cvetačna juha, solata V: dušen por z rižem in žlico kisle smetane, jabolko Migla
5. nov 2009 21:53
Z:jogurt , musli monti K:velika skleda mešane solate z mocarelo M:250g posnete skute z 2 žlicama lahke kisle smetane V:bučna semena 50g nandy
5. nov 2009 22:30
sok grenivke, pomaranče in limone
Z: pečena jajčka (brez rumenjaka) s šampinjoni
M: kava, 2 pz piškota
K: file aljaškega saja (zažgan iz enakega razloga kot Migla ); pečene bučke
M: slanik
V: šmorn iz pz pirine moke in z naribanim jabolkom; kompot
tulka
6. nov 2009 13:15
Z: pomarančni sok, muesli z jogurtom, kava bs, M: mandarina, K: pečena piščančja prsa, polnjena z gobicami in briem, grahov pire, zelena solata, V: sadna solata. janaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljevi piškoti
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi