20. jan 2009 17:08
oj, po moje pa princesska ne ve, da je njena tema romala v koš... morda je nova... če pa veš, se oglasi.. saj smo se vsi mi trudili, da ti dobro svetujemo - vmes malo pričkanja kot v vsaki veliki družini... hahaha by inteligentka
20. jan 2009 17:08
oj, po moje pa princesska ne ve, da je njena tema romala v koš... morda je nova... če pa veš, se oglasi.. saj smo se vsi mi trudili, da ti dobro svetujemo - vmes malo pričkanja kot v vsaki veliki družini... hahaha by inteligentka
20. jan 2009 17:54
No to se mi pa tud ne zdi fer .... da je njena tema romala v koš .... a ona niti najmanj ni kriva da so se pogoviri in pisanja odvili v tej smeri ....
lp
Pitončica
20. jan 2009 18:02
ne morem verjeti v kaj se je ta naša lepa kulinarična stran spremenila. Še pred enim letom smo bili tu gor vsi zadovoljni, da se ne obmetavamo in obkladamo z neprimernimi beseddami in izjavami, danes smo pa že čisto takšni kot 99% ostalih forumov na spletu. Škoda, pa tako lepo smo se imeli. Do tega je pa prišlo zato ker je bilo nekaterim dovolj pametovanja drugih in so se uprli. Dokler je pametovala Vendelina je bilo vse prav, ko pa jih je dobila po nosu, so se pa temu uprli tudi administratorji,... saj njej se pa res ne sme nič reči,... smoky
20. jan 2009 18:33
Povejte mi (sploh smoky) je napol poln ali napol prazen, tale kozarec vina? Ali pa se je od lani do letos komu pogled na to spremenil?
rimljanka - zasebno mnenje
20. jan 2009 19:25
Ne spremenil, pogled se je nekaterim zameglil.
Se pa tudi meni zdi, da ta tema ni za v koš, že zavoljo avtorice in njene stiske ne, ne glede na to, v kaj se je kasneje tema sprevrgla.
Mamamia
mamamia
20. jan 2009 20:11
Konec koncev se pa na portalu ne vidi, v katerem forumu je tema. Tudi v košu je aktivna. No, samo filter ne sme biti vključen.
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenijeneznan uporabnik
20. jan 2009 20:12
hmm hmm Sporočilo je spremenil(a) WRAN51 dne 20. jan 2009 20:51:54
20. jan 2009 20:22
mhm2. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 20. jan 2009 21:42:06
20. jan 2009 21:07
jaz pa mislim, da smoky ni mislil na lani dobesedno, ampak v prenesenem pomenu . Tudi meni se zdi da se je v zadnjem času zelo povečala nestrpnost na tem forumu. Pa brez zamere... kleo
20. jan 2009 21:22
princesska je napisal/a: |
Naj se predstavim. Sem 25 letna mama samohranilka 7letnega fantka. delam kot cistilka v podnetju, in imam zelo nizko placo. Ko poplacam poloznice in najem stanovanja ter kupim zivila, mi ostane bore malo. Celo za mojega sina zmanjka. Pride objokan domov, govorec da se mu sosolci smejejo zaradi obrabljenih cevljev... Poanta mojega pisanja je iskanje resitve stran od te financne krize tako pri vsakem posamezniku kot v celi drzavi. Kje je resitev? Mogoce v protestiranju? A jaz sem razmisljala da se zatecem k vedezevalki... po neko resitev upanje, podatek dogotkov v prihodnosti...ker jaz druge resitve ne vidim...prosim za pomoc! princesska |
Saj se nisem mislil oglasit, pa morda, vendarle: princesska, tvojo stisko lahko razume ( po moje ) zelo malo bralcev tega foruma, lahko razume le tisti, ki je nekaj podobnega že dal skozi. Kaj pametnega je težko svetovat. Po moje: ne izgubi upanja, in skos migaj, da morebit kaj spremeniš, se pravi nenehno piši prošnje za boljšo službo, nenehno poskušaj na službah za socialno varstvo ( ali kako se jim že reče, mimgrede se lahko zgodi, da te pozabijo ).
Glede špetira pa tole:
Kolikor se mi zdi, jamranje gre v dve smeri: ena je moderatorka kulinatike in šef ( ki ne ukrepajo kot bi nekateri rad ) in druga je, recimo " ena članica " naše skupnosti. Glede prvega: Vsi, ki mislite, da bi ( bodisi ) šef ali moderatorka lahko ukrepali drugače kot so : a ste prepričani, da bi vaše ( vam všečno ) ukrepanje pripomoglo manjšim napetostim na forumih? Meni se osebno zdi, da se šefovo ukrepanje nikjer ne pozna ( in me to tudi ne moti ), ukrepanje moderatorke: no ja, kakšno temo zaklene, pa je morda ne bi bilo treba, ker bi itak sama po sebi ugasnila. Se mi zdi, da bi ukrepanje nekaterih od vas prineslo veliko več nesporazumov. Glede " vsem nam ljube " članice, ki tolikim gre v nos, ( kako že gre tisti rek ( že me skleroza daje ), prah se dviguje za kljuseti ( ali nekaj podobnega): Kaj pa če ženska ( večinoma ) ima prav. Če mislite drugače, lahko na vsaki post odgovorite ( ej ti, tukaj ga pa se*ješ, to sploh ni tako ), a ne, da si nekaj zapomnite in ob priliki, servirate šefu ali moderatorki, kako niso ukrepali ( kot mlajši otrok: mami lej kaj mi dela, mami ( moderatorka ) bo uredila ). Če hočete moje mnenje ( dobili ga boste, če hočete ali pa ne ) : ženska je nekaj odnesla iz šole in ima nekaj od svoje izobrazbe: take splošno razgledanost težko srečaš. Imam se za razgledanega, priznam pa, da me " dotična " zmeraj preseneti z bistrostjo duha, razgledanostjo..........a je to morebiti razlog, da je ne marate. Za sebe priznam: velikokrat mi je žal, da sam ne znam tako zapisat kot ona.......... no ja nisem zaljubljen, le povem svoje mnenje. Mene ( pa tudi verjetno še kjerga ) moti, da je včasih žaljiva ( meni se je posebej zamerila, ko je bila žaljiva do Veri ) , pa kaj, zakaj nis(mo)te ukrepali takoj ko se je zgodili: poslušaj ti, to tako ni prav.......... No pa bodi dosti za enkrat, moram še prismodit palačinke na steklokeramičniem štedilniku ( puding že znam ).Kako so mi ratale te poševne črke, pa tudi ne vem.ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )
Jagodni cmoki z makovim sladoledom