15. jan 2009 15:31
oj, še enkrat jaz.. ja, ja nekateri za vsako ceno iščejo opravičila za tako grde odnose... seveda se je za njih treba trudit, a ne za vsako ceno.. nekje se preprosto ne da... neuravnovešenih in nezrelih ljudi je na tem svetu veliko in žal... težko je z njimi.. ker nočejo - nočejo sodelovati.. in vedno je nekaj - vedno je nekaj narobe - a problem ni v nas.. problem je v njih.. in njihovih problemov ne moremo reševati, če sami nočejo... ker ne znajo imeti radi, ne poznajo empatije... jezni so - a predvsem so jezni nase - a na žalost to projecirajo na druge.. in vera? bog pomagaj, še dobro, da je.. različnih vrst je, kar je tudi dobro... a prosim vas ne me linčat - nekateri pa gredo čez vse meje... fanatizem še nikoli ni bil dober in tudi vsakega greha nam ni treba odpustiti.. in tudi bog ne najde vedno rešitev - jo moramo kar sami.. za mene je tudi primitivizem greh... širina in razumevanje pa vrednota.. vedno pa pravim, da je pogovor vir rešitev, če pa ni možen, pa zdrava distanca.. no, in ker smo govorili v eni od tem tudi o zunanjosti, da naj bi jaz zgledala mogoče zafustrirana zaradi zunanjosti, si lahko ogledate moje fotke pod - netlog - nikenikasi... mizarka in tebe bi rada videla... lp nike inteligentka