15. jan 2009 12:29
sarin je napisal/a: |
Gigi_84,VSE LEPO IN PRAV...AMPAK ON SPLOH NOČE VEČ DOMOV,ker enostavno ni sposobna,da me enkrat pa ne bi omenila in mu solila pameti...samo za to se gre.nikoli mu nisem branila,da bi obiskoval mamo in sestro saj se zavedam,da je to njegova družina in tega mi niti na kraj pameti ne pride,da bi mu preprečila in od njega zahtevala,da prekine stike.pa tudi,če bi to zahtevala,bi se on postavil zase in verjetno bi bil najin odnos v težavah.skratka sploh več noče domov,ker noče poslušati,da dela narobe in da se ne odloča prav...itd. sarin |
sarin, zdi se mi, še bolj kot prej, da je fant iz dobrega testa. Da se je on sam odločil zate. Ker redko kateri bi vzdržal takšne pritiske, kot si jih opisala. Če se je odločil, da ne hodi več tja, tudi prav. Potegni črto pod željo po izboljšanju odnosov in uživajta drug v drugem, grenkoba zaradi skaljenih odnosov bo sčasoma vse manjša. Kajti najpomembnejše vendarle je, da tvoj partner ni podlegel maminim štosom. In to je treba znat cenit.
Kot pravi lidka - nikogar ne potrebujemo, da bi preživeli. Drži. A je vendarle lepše, če koga vendarle imaš, ker potem lažje preživiš. In lepše. Morda zato, ker pač nimam slabe izkušnje.
Sarin, ti pa samo hrabro dalje.
Mamamia
mamamia