17. jan 2009 16:24
Ja, res je veliko odgovprov pa osebnih zgodb. Jo imam tudi sama, ampak je ne bom prelivala sem gor, ker je brez veze.....vse smo bile mlade snahe in več ali manj bomo vse enkrat tašče. Sama se osredotočam edino na to, da ne bom nikoli, ampak res nikoli ponavljala takih napak, da tudi sama ne bom enkrat taka, kot sta bila moja tašča in tast. In za to bom verjetno potrebovala kar nekaj moči in samokontrole, da ne bom vlekla kakšnega vzorca naprej, ker to pač ni opraviličilo (saj je moja tašča imela tudi tako taščo ali podobni izgovori)
Samo skromen nasvet....tele grožnje so brez veze. Ne jemlji tega tako osebno,ker očitno ženska sploh ne ve, kaj ji leti iz ust. Pes, ki laja ne grize!!!Ima pač tak slog izražanja in komunikacije takrat, ko olčitno izgublja tla pod nogami in ni vse pod njeno kontrolo..pač taka je in tako jo je treba vzeti, ne pa tudi sprejeti
Lepo jo ignoriraj in živi s svojim fantom lepo naprej. vajina pravljica bo pač trajala, dokler bo......lahko je že čez 1 teden gotova,lahko pa je za celo življenje....Vidva si uredita življenje brez takih besed in žaljivk, pa bo vse v najlepšem redu.
ne vem katera, je imela izpad, da je smrtni greh se odpovedati staršem...pa lepo prosim.....1. smrtni greh je NE UBIJAJ in tako dalje......
odpovedati se nekomu oz. ne imeti stika z nekom, ki te žali ali mogoče ustrahuje, pa kljub temu, da je starš je bizarno in mu gepira, da bo osamljen in zapostavljen.....brez kančka slabe vesti.....ker, kar seješ, to tudi žanješ!!!!!!
Gurenc