15. jan 2009 11:54
Drage moje, Ali ima katerakoli od vas kakšno izkušnjo, ki je šla takole: neka oseba vam je šla fino na jetra, zdelo se vam je, da vas ogroža, zdelo se vam je, da dobiva več pozornosti kot ve, zdela se vam je preprosto zoprna in ste se na trudile, da bi imele čim manj stikov z njo, ampak ta oseba se ni dala zmesti in vam je vsak dan s svojo prijaznostjo in prisrčnostjo dokazovala, kako je v redu in potem ste, nekega dne, glej ga zlomka, spregledale in videle, da ta oseba je pa čisto okej in zdaj ste jo akceptirale in nekako sobivate v eni silni harmoniji? Sama namreč take izkušnje nimam. Kvečjemu imam izkušnjo, da če s kom nisem imela kemije in sem si potem dopovedovala, pa daj človeku šanso, prvi vtis je bil napačen, ne takoj soditi....bolj kot sem dajala šanse, slabše je bilo. Pa tudi v resnici ne poznam nobenega, ki je ima za najboljšega frenda ali pa vsaj znosnega znanca nekoga, ki ga prej eno določeno obdobje "živega ni mogel"..... Ne trdim, da ni možno, samo v živo še nisem videla. In sem nekako skeptična do metode, s katero bomo nekoga drugega prepričali, da smo okej in to tako, da bomo presežno prijazni in prijetni in potem bo tista oseba spremenila mnenje. Ker nekako ne verjamem, da lahko kogarkoli spremenimo, razen sebe. Ko pa se spremenimo sami, tudi ostali drugače reagirajo na nas. Bisagolf, narobe si me prebrala ali pa še ne želiš prebrati. Anyway, it is your life, my work here is done. Vendelina jr.