3. mar 2013 18:19
Hvala za hiter odgovor, super si. Vidim tudi , da spadaš v skupino optimistov, pozitivcev - tako je prav. meni priajtelji in ljudje okoli rpavijo, d abi lahko bila motivator, naj zaćnem delat na tem. No in s tem tudi sama sebe preričujem, da je vse ok oz. bo, no sej bo...
Venturini jaz te občudujem, resnično! Kapo dol! Kolikor sem brala si imela vedno težave s tem. Bravo punca, res!!
Glede govorjenja pa upam, da je vredu tako, ker zdej se trudim res čimmanj govorit, ok sem je pol začnemalo bolet desna ličnica, ampak vem, da bi lahko več govorila, ker mi ni hudo, sam ne upam, ker mi je starejši doktro tako zabrusil. Ko mi je pa mlajši rekel, da lahko, sem postala pa zmedena. Hvala ti, bom govorila brez slabe vesti, toliko kot sem do sedaj, na ponovni kontroli 14.3 ga vprašam kak je s tem še enkrat :).
Venturini, nisem pa razumela zakaj si imela 3 mesece fiksirane zobe? A to z žičko al gumicami ( no sej razlike ni)? Kaj si jedla?
Meni je rekel, da ta zlom, spodnje čeljusti traja 4 tedne, pa pol je se govori o nekih 2 tednih ( ne vem česa). Mlad mi je pa razlozu, če je vse ok gre to dol po 4 tednih, pa pol dobis neke ploščice in privajanje na tršo hrano. Ma ne vem... Zato me pomoje še bolj skrbi, ko ne vem točno kako dolgo bo potekalo, vse ok; tudi če dobim zobni aprat, samo, da lahko normalno odpiram usta in si umivam zobe...
Lp, A.
Vse dobro vam želim!
kaliopea84