17. nov 2011 19:03
Na žalost mi je Italija predaleč, raje bi pogledala pri nas, vseeno hvala za namig.
tatjana66
17. nov 2011 19:03
Na žalost mi je Italija predaleč, raje bi pogledala pri nas, vseeno hvala za namig.
tatjana66
18. nov 2011 7:46
Tudi jaz imam v tem šolskem letu maturantko. Midve s hčerko pa sve se odločile za šiviljo. Hčerka je na spletu našlo slikico in ji bo šivilja zašila prav tako obleko, je pa res tudi znana potem , da šiva maturantske obleke pa ni draga. Prihajam pa iz Prekmurja.
lp
STANEJ
18. nov 2011 10:26
Mi smo bili nad ponudbo v Italiji razočarani, sploh nad outletom. Tudi šivilja je postavila visoko ceno. Ker pa takšna oblekica ponavadi ostane v omari je najbolj smiselno razmišljati o izposoji (se marsikaj lepega dobi).
Moja hči jo je nazadnje za zelo malo denarja kupila v enem butiku v btc (prodajajo koktail oblekce) in če želite vam posredujem preko zasebnega sporočila tudi sliko oblekce in kontakt trgovine.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
18. nov 2011 14:03
Sve s hčekro tudi v to stran razmišljale. Izposja bi npr. prišla 180 Eur, šivajne pa od 120-150 Eur z blagom vred in po njeni želji, pa ji pač obleka ostane za spomin.
STANEJ
18. nov 2011 14:11
V Novem mestu smo lani kupili obleko za obe hčeri,trgovina je na novem trgu blizu pošte.
dididalaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cheesecake
Poletni svaljki z dimljenim lososom