Kaj početi

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

3. jan 2009 18:04

Ha, ha... Midva pa sva šla včeraj kar v nakupovalni center, na sprehod. (po mehčalec in čistila, če smo bolj natančni, pa nekaj kozmetike...). Pa na sprehod. Pa na kavo. Pa leživa doma, ko je mir in gledava kak film na CD-ju. Včeraj: Life of Brian, Monthy Phyton, : ) Prenažrta pa nisva, ker pazim na to, da nem ne gleda ravno iz ušes... lidka [sonce]

londonska rezina  

član od: 1.6.2006

sporočila: 312

3. jan 2009 18:54

Jaz sem pa ravno iz celodnevne službe...ni ne duha ne sluha o nažrtosti londonska rezina

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

3. jan 2009 19:05

Takole bi rekla: če človek sedi na toplem, prenažrt in ne ve, kaj bi počel in sprašuje okoli, kaj bi počel - potem si preprosto postavlja napačno vprašanje. Pravo vprašanje se namreč glasi: zakaj takole brez ideje sprašujem druge, kaj mi je storiti, ker mi je tako dolgčas. Kolegici, ki je to vprašala in še ostalim, ki se jim tako vprašanje postavlja, pa ga niso zapisali, želim, da se v letošnjem letu resno pozabavajo s tem vprašanje: zakaj okoli sprašujem,kako preganjati dolgčas - in bodo polno zaposleni, nikoli jim ne bo dolgčas in ko bodo ob letu osorej prišli do kakšnih zaključkov, se bodo definitivno bolje počutili. Vendelina jr.

strippy  

član od: 18.11.2008

sporočila: 283

3. jan 2009 19:10

Jaz bi pa takole rekel:

A da bi pa vrla Vendelina jr. enkrat odgovorila na vprašanje, namesto pametovala?

Pa mogoče bi še komu prišla kakšna ideja prav.

strippy

http://www.rtvslo.si/tureavanture/modload.php?&

Meni je všeč tale...

Sporočilo je spremenil(a) strippy dne 03. jan 2009 19:12:18

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

3. jan 2009 19:43

Strippy, o očarljivosti podrepnih muh pa raje ne bi nič (ker se ponavljaš na več topicih hkrati). Vendelina jr.

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

3. jan 2009 19:46

Za nami je čudovit dan! Sedem ur gori doli po snegu in čudovitim razgledom na Kamniške ... Ampak , ko smo prišli na toplo, spet hrana.

kobra 1

LENČA  

član od: 30.5.2006

sporočila: 354

3. jan 2009 20:30

Nikoli nisem razumela ljudi, ki se sprašujejo kaj bi počeli. Jaz imam toliko idej, pa samo 24 ur na dan in ob vseh obveznostih in željah je vedno prekratek. Danes smo npr. smučali, pa še na sprehod smo šli. Poleg teh stvari pa še nekaj gospodinjstva ter učenje - pravzaprav ponavljanje , ker je v ponedeljek šola in po takih počitnicah je treba osvežiti znanje. Pa še nekaj predlogov, kaj bi si recimo želela početi, ker na sprehod v trgovski center sigurno ne bi šla nikoli: drsanje, sankanje, v gorah je čudovito in bi šla na kakšen pohod. Če pa bi bilo vreme kislo potem mogoče plavanje, savna ali pa bi doma začela kaj ustvarjati, se šla z otroci kakšno družabno igro ali pa bi čimveč postorila, da bi imela ob lepem vremenu več prostega časa. LENČA http://www.moj-album.com/uredi/lencaa/144316

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

3. jan 2009 21:27

Jaz bi te povabila k sebi. Malo bi čuvala otroke, malo štrikala, vezla prt, montirala z mano mojo novo-rabljeno kuhinjo v kleti, likala srajce-od 14 dni jih imam 10 za zlikati, šle bi malo na sprehod,  lotili smo se servijetne tehnike, pa nizanje perl v obliki cvetov , pa.............  še ogromno stvari. Prav rada bi včasih dobila občutek da mi je dolgčas, ker bi to pomenilo, da sem končno naredila vse kar imam v planu.

mizarka

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

3. jan 2009 22:12

strippy je napisal/a:

Jaz bi pa takole rekel:

A da bi pa vrla Vendelina jr. enkrat odgovorila na vprašanje, namesto pametovala?

Pa mogoče bi še komu prišla kakšna ideja prav.

Pa še kako je odgovorila....

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti