17. dec 2008 13:45
bravo dragi obiskovalci foruma... povedali ste vse ali skoraj vse.. naj se ve kdo na tem forumu je kultiviran, kdo pa ne.. in kdo zna pisati, kdo pa ne, pa kdo obvlada slovnico itd - ojoj, jaz pa ne vem kje so velike začetnice - hahaha... hahahaha.. čas je že bil, da ste jih nekomu in nekaterim napeli.. lep primer, kako so nekateri arogantni je pod temo kriza srednjih let in osamljenost med prazniki, kjer je bilo le podano razmišljanje.. nisem stala s štrikom pod tramom, a lahko bi ga vzela, če bi bila preobčutljiva po nekaterih hudih, ciničnih odgovorih... no ja, se hecam.. čeprav moram priznati, da sem bila na začetku na tem forumu prav šokirana nad nekaterimi odgovori.. in hvala mizarki, ki je pod temo kriza srednjih let... zadela bistvo - da ljudje ob teh dneh res malo več razmišljamo o takih in drugačnih temah - se soočamo s sabo.. ja, kdo pa ne razmišlja.. kdo se ne sooča s samim sabo, se pripravlja na odlet svojih ptičkov mladičkov, s krizo v medsebojnih odnosih, s čustvi - takimi in drugačnimi... no, jaz pojem veliko čokolado z lešniki - celimi, ko me kaj grabi.. še vreme je kdaj otožno - pada dež, sneg, piha in neverjetno - narava se prečisti in lepše zadihamo, ko spet posije sonce... saj sem napisala dragi vendelini, da bi rada videla njeno fotko, da vem s kom imam opravka..ker se za anonimnostjo skriva veliko gneva in cinizma.. no ja, morda pa ima preprosto krizo srednjih ali drugačnih let.. priporočam branje teme kriza srednjih let in osamljenost med prazniki... ker se na to navezuje moj komentar tu in lepo, da ste na primeren način povedali, da se kdo tu ne obnaša lepo.. saj je lahko kritičen, a zabijati sulico v srce pa ni prav! in seveda smo v pogovoru taktnejši - zato se obnašajmo kot, da se vidimo.. nevidni prijatelji... by inteligentka