Spopad

tema je zaklenjena

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2739

17. dec 2008 14:53

a brsticnih? LP, R.

rebecca  

17. dec 2008 14:53

pa seveda v mehko kuhanih? LP, R.

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

17. dec 2008 15:00

Ja, ja, nekaj v to smer. Samo upam, da kažem v pravo, ker menda vse speljemo nekam drugam od prvotnega namena...

bravo, rebecca!

Mamamia

mamamia

rebecca  

17. dec 2008 15:03

jejhata, se malo pa bom v druzini LP, R.

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

17. dec 2008 15:15

Joj, ste face! Res vas je lepo brati! Čisto vse!

Anamarija, tudi tebi čau :)

Atina

inteligentka  

član od: 23.10.2008

sporočila: 115

17. dec 2008 15:31

mamamia, ti si kot mamamia... nekaj govorim, a ti po svoje razumeš in mi nekaj pripisuješ.. pa kaj ti je? kdo pa je napisal, da je v. debela? ti kar nekaj blodiš - res in meni pripisuješ nekaj, kar ti pišeš in počneš.. saj ni problem, lahko dam kakšno svojo fotko gor, da boš sama ocenila, kako izgledam.. daj no.. ljudje smo res različni in glava - razmišljanje nima veze z izgledom.. jaz razglabljam, ti pametuješ nekaj - prav brezveze - nisva na isti valovni dolžini, zato končujem ta "spopad".. mimogrede - sem prav atraktivnega izgleda, moderna in privlačna - pravijo, da lepa.. hahahaa.. naravna rdečelaska (ne belolična , bakrene polti poleti, ne pegasta), dolgi lasje, zelene oči, proporci ok, prsi in rita v sorazmerju - še kar sexi, visoka 175 cm, srednjih let, glasbenica bla, bla, bla.... itd saj ni važno... že, ko nisem bila srednjih let, sem veliko razmišljala in blablablajala - temu se reče, da sem tak tip... pa, kaj zdaj? tukaj kar mimo udarjate in pripisujete drugim svoje grehe.. seveda ste nekateri sončki in prijazni in pripravljeni pomagati.. nekateri pa se ven mečete, ker se drugače ne morete!!!! pa grem.. lp inteligentka

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

17. dec 2008 15:41

Darling, zdaj sem se pa spomnila na spopade s paintball-i (oli ti barvnimi kuglicami), ker bognedaj, da bi se človek odmaknil od zadane mu teme. Kar bi morda bi lahko namig za lastnike tele strani, če bodo še kdaj imeli zamisel za kakšen piknik. Predlagam rimljanki&Jerneju in Bojanu, da tole komjuniti naslednjič zberete na taki lokaciji, kjer se da fino obmetavat s temi kroglicami. Učinek bo večplasten: ljudje se bodo sprostili (tega manjka), gibali v naravi(takisto manjka) in po kakih dveh urah streljanja bodo tako na adrenalinu, da še lačni ne bodo in bodo manj pojedli in bo piknik manj stal. Vendelina jr.

stana.r  

član od: 28.11.2004

sporočila: 2909

17. dec 2008 15:50

Ne vem, zakaj je potrebno odpirat še eno temo za kreg. Pa saj je hujše, kot v vrtcu. Kdo je s kom in kdo ni s kom, kaj kdo zna in kaj ne zna...

Obstaja filter, obstaja zs, obstaja tisti gumbek, s katerim odrolaš nižje in preskočiš post od tistega, ki ga ne maraš.

Vsak od nas je enkraten in neponovljiv, vsi skupaj pa smo ena krasna druščina od katere sem se marsikaj naučila.

Skrbi me le tole "križanje" članov. Danes Vendy, jutri pa ......???

Mar ni škoda energije za to?

Vendy , Ežoj

Vsem skupaj pa

stana

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

17. dec 2008 15:54

inteligentka je napisal/a:
.....................................................................................

...................................................................................................................

..............................., lahko dam kakšno svojo fotko gor,....................................

....................................................................................................................  inteligentka

To je beseda, pa v kopalkah, pa ( po možnosti ) zgoraj brez.

ežoj

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

17. dec 2008 15:57

Jaz sem bolj za body painting kot za paintball...:))))))) (pa za linux tudi, jasno...:)))) lp, proxima

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti