11. dec 2008 16:09
Jernej, nisi odgovoril, zakaj dopuščaš žaljenje in norčevanje in še kaj, na klepetelnici? lidka [sonce]
11. dec 2008 16:09
Jernej, nisi odgovoril, zakaj dopuščaš žaljenje in norčevanje in še kaj, na klepetelnici? lidka [sonce]
11. dec 2008 16:14
... in po tvoje naj... zaposlim nekoga, ki bo preverjal vsak stavek na klepetu? Pošiljam Patrije na srečanja, da ne bo kdo kaj opravljal (mi jih bo MORS posodil???). Naj filtrtriram ZS da ne bo kdo kaj napisal čez koga? Po kakšnem ključu pa? (samo potem boš nezadovoljna, če kakšen ne bo prišel čez filter). Samo.. potem jih bo moral nekdo brati. Tudi ne bo v redu, a ne?
Lidka, brez zamere. Imam resno delo. Mislim, da sem vse povedal, tako na ZS kot tudi tule. Zdaj se pa vljudno poslavljam... če dovoliš... Hvala.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
11. dec 2008 16:18
Šur, da dovolim, jasno. Pokrij soje učke, sam pol ne jokat in stokat, ko je kaj narobe. Kreg in nestrpnost prihaja od vsepovsod. lidka [sonce]
11. dec 2008 16:33
jernej je napisal/a: |
............................................................................. ...................................................................................................... Ampak kot razumem, naj bi šlo za zvezdniški boj med morsko medvedko in katko lopatko? ...................................................................................................... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
Jernej, jaz sem za, pa naj bo po pravilih: zgoraj brez, pa mene daj za sodnika ali žirijo ( ali vsaj eno mesto v prvi vrsti ).
ežoj
11. dec 2008 16:43
Ežoj, te moram razočarat, jaz ne nosim lasulje . Sem pa na "sveže" ostrižena, če ti to kaj pomaga
MM
11. dec 2008 16:51
dva vprašanjca ;) al lahk npr pod recept napišem njamiii, dobr se sliši. oz mmm slikce za pojest? glavno, men je od moderatorjev, administratorjev watewa kul jernej ;) bannanna_v_slo ;)
11. dec 2008 16:51
Jaz bi se pa zaposlila kot moralna preverjevalka klepetalnice... ampak vidim, da to nekateri že na skrivaj delajo... [presenecenje]
Aja, lidka me je izzvala, če si upam javno povedat, da sem ga jaz opozorila na prepirček pod Katkinim receptom. Ma ja, itak, da si upam, lidka.
tulka
11. dec 2008 16:58
Ma lepo, pohvalno. Bravo! Škoda, da se nisi sama spomnila. Bi pol manj "čvekarije" po ZS letelo. lidka [sonce]
11. dec 2008 17:33
Ti, zvezdna bojevnica: naj bo sila s tabo.
ežoj
11. dec 2008 17:52
Se vidi, da je jutri polna ! Ima kar velik vpliv! poldeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Cvetačna juha s popečenim kruhom