18. dec 2008 1:20
Hehe, no, to je pa lepo slišat, da me kdo pogreša! Madona, koliko ZSjev! Sem tudi mail bolj redko gledala, pa se je kar nabralo...
vendi, tega ne beri, ker bo o moji nosečnosti, ok?
:
Ne, na srečo še ne zibamo, čeprav je bilo že 2x čisto preblizu... Ampak rok imam šele 17.1., tako da res še ne bi šla rodit! pa sploh se pred 1.1. ne pogovarjam, ker nočem, da gre revica 1 leto prej v šolo, če se rodi dec.! pa še drugi problemi so pri nedonošenčkih...
Res pa je, da se mi enostavno ni več dalo kregat. Kulinariko sem imela za zabavo in ko me je nehala zabavat, sem jo izključila... Mogoče je tudi res, da otroci tu nimajo kaj počet, ampak meni se pa tudi ne da skoz samocenzure delat - pač grem tja, kjer se pogovarjajo (tudi) o otrocih (ne smem napisat, kam, da ne bo reklame, hehe;).
Na splošno sem sicer borka, ampak trenutno pa šparam energijo za boje izven kulinarike in
sem dala vse, kar je bilo bolj neg. kot poz. stran. In kulinarika je s svojim kreganjem in teženjem padla v ta koš...
Saj vas dosti fajnih pogrešam, samo se mi res ni več dalo kregat, niti brat kreganja... Se staram, hehe;) In ker imam to za zabavo, sem nehala, ko me je nehalo zabavat... ko se nobena tema ni več vrtela okoli hrane, ampak takoj o recimo seksu (pa mam rada seks, da smo si na jasnem, samo če nekdo sprašuje o malicah, daj za božjo voljo mu povej o malicah... no, tista tema takrat je bila nekak pika na i... ko sem videla, da gre pač vse skup nekam..., pa da se lahko jezim in probam plavat proti toku ali pa pustim vse skup... Na splošno bi sicer šla plavat, ker rada plavam, ampak zdaj pa nisem rabila kakega teženja v življenju, ker sem mela/imam pač trenutno dovolj drugih problemov).
Pa tudi nisem bila več prepričana, če mogoče res preveč ne težim z otroki in nosečnostjo, ker je to le kulinarični forum in mogoče gre to res vsem na jetra, pa mi pač ne rečejo in povesta pač samo vendy in mamamia (čeprav imata tudi oni dve svoje omiljene teme, ki se pojavljajov njunih odgovorih ne glede na naslov teme
...)
Mogoče bi morala dat temo, ala anketo, ali preveč težim s tem ali ne - to sem mela najprej idejo, potem pa se mi ni dalo s tem zafrkavat in sem šla delat kaj bolj luštnega kot se kregat z virtualnimi ljudmi;) Sem v bistvu sama sebe presenetila... Zdaj pa spet ne vem, ko vas je kar nekaj napisalo ZSje, da me pogrešate;) naj odprem anketo?
PS: Aja, tole tudi nima veze s temo in zaradi mene komot kdo zbriše. to je odgovor na vprašanja, ki so mi jih punce poslale po ZSju in po mailu (evo, če se bo kdo jezil, kdo me je sem poklical, spravite se na katko lopatko, ona mi je na mail pisala, da sem sploh šla pogledat kulinariko, nakar vidim še kup ZSjev raznih avtoric...)
Jernej je že večkrat lepo povedal, da če komu kaj ne paše, naj pač gre in ne teži tukaj, kaj mu ni všeč, zato tega nikoli nisem hotela in se nisem pritoževala - pač ko mi ni več bilo, sem šla, točno tako, kot bi si administratorji želeli
.