13. dec 2008 23:23
Veri se prav gotovo ne bi skrila zaradi ene članice... Saj ve, da jo imamo radi... Mogoče ima pa kobra1 prav? Veeeeeriiiiiiiiiiii?
Aja, ampak Jade bi pa za dete sigurno vedela. Jaaaaaadeeeee?
jasna
13. dec 2008 23:23
Veri se prav gotovo ne bi skrila zaradi ene članice... Saj ve, da jo imamo radi... Mogoče ima pa kobra1 prav? Veeeeeriiiiiiiiiiii?
Aja, ampak Jade bi pa za dete sigurno vedela. Jaaaaaadeeeee?
jasna
14. dec 2008 7:33
Eh po moje je Veri tolk inteligentna, da se ne bi umaknila zaradi ene nesramne pripombe, pač je po moje našla kakšno drugo stran kjer se bolje počuti.
jade
14. dec 2008 8:12
Jade, si dobra!!!!
lp
Anamarija
14. dec 2008 9:14
ja veri je na eni drugi strani in piše kar veliko ...kje je in kakšen je njen nick je njena stvar. Lidka,Jade,Lisička,Katka lopatka....a se spomnit 1 leto nazaj ko smo bile pri Goljatu ta cajt....aja pa Stana.r... kuharca37
14. dec 2008 9:41
Škoda ,res meni je bila tako simpatična ,že ko smo se videle v Peklu. lp goga
14. dec 2008 10:00
Mene pa pri tej stvari zanima sam tole - Katkalopatka, a sta tole tvoja jazbečarja? Celo življenje že sanjam, da si bom enkrat kupila dolgodlakega jazbečarja, a jih je zelo težko dobit. lp, vanjatajnsek
14. dec 2008 12:47
Ja, Veri je na nekem drugem portalu in jo je zelo zanimivo prebrat.Daje veliko koristnih nasvetov,ki v življenju še kako prav pridejo. kalcicl
14. dec 2008 13:41
Kaj pa morda veste kje se je zgubil Ibiza? Jaz ga pogrešam
Anamarija
14. dec 2008 13:43
Jaz pa upam, da so pernate živali (ptiči raznih vrst) našli srečo na drugih portalih in jih ne bo več sem
MM
14. dec 2008 13:48
Nisem daleč anamarija1, nisem daleč. Čisto zraven pa (z razlogom) tudi ne...lp peterKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev