11. dec 2008 10:57
Opozori me lahko vsak, tudi ti lidka. Ampak me še nisi, včasih mi kaj jeznega napišeš, opozorila na kaj neprimernega še nisem dobil do danes. Vsako opozorilo resno pretehtam in ukrepam, ali pa ne. Pač je končna presoja moja. Na forumu od koga drugega bo pa tudi končna presoja od koga drugega.
Tvoj komentar danes pod receptom: "Zakaj pa niste izbrisali zgornjega posta" (morda je bila kakšna beseda drugačna) mislim da nima nobene veze z receptom. Žal "zgoraj" nisem našel nič takega, kar bi bilo za brisati. (morda je kdo drug brisal).
Kdo me opozarja? Vsak me lahko. Naj ti zdaj naštevam vse članice in člane, ki me opozorijo, da gre za reklamo, zbadljivke, neprimernosti?
Vsekakor se pa strinjamo, da je tule včasih huje kot v otroškem vrtcu. Mislim dobesedno. "Mami, Mojca me vleče za kitke... Ona mi je pa radirko ukradla." 1% obiskovalcev se oglaša na tej strani, od nekdaj je tak odstotek, 99% jih uporablja storitve, ki jih nudimo. Mislite, da ima teh 99% raje, da kaj korisntega naredim za stran, ali da rešujem prepire?
Mi pa vedno istih nekaj obiskovalcev po ZS razlaga, kako je na KulSlo slabše kot je bilo in si ljudje ne upajo več pisati. Moti le to, da pišejo vedno eni in isti v imenu "vseh, ki jih ni več tukaj".
Sem suhoparn matematični človek:
Statistika: Št. sporočil v forumih leta 2007: 73048
Število sporočil v forumih leta 2008 (do zdaj): 74800
Število obiskovalcev meseca novembra 2007: 212.147
Število obiskovalcev meseca novembra 2008: 262.200
Statistike ne bom komentiral. Verjamem pa da komu ni všeč in odide. A verjamem, da jih ni večina.Očitno delamo tudi nekaj prav.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije