1. nov 2008 21:25
tako pač je
1. nov 2008 21:25
tako pač je
1. nov 2008 21:32
++++ioiuoioioioioiouououoiooioioioiuiuoioui
1. nov 2008 22:04
šjorca je napisal/a: |
neko gospo tako rekoč "sosedo na pokopališču" sem slišala ko se je pogovarjala z nekom (stala sem v vrsti in sem čakala na vodo) drugim in je rekla: a, za 1.pridete? veste moreste pridet da vas ljudje vidijo, ker če ne je vse zaman ves trud, in kaj bi potem še kdo reku če vas nebi nihče vidu?! mislim halo!!!! |
kozamurnik
sporočila: 2311
2. nov 2008 3:41
Antoni Beline je napisal: Komedija, bolje tragedija nasega casa je , da ne znamo biti vec naravni,pristni. Umetno, tuje, kopirano,vstopa skozi glavna vrata.Bolj smo zaskrbljeni kako nas vidijo drugi,kot da bi se zamislili nad tem,kaksni v resnici smo.Ni vec pristnosti v nasih medsebojnih odnosih,se manj v obnasanju .Za videz( beri image) smo pripravljeni prodati tudi osebnost, duso, ce hocemo. Celo pred edino in neizprosno resnico( smrt) postavljamo umetne roze in plasticne svece. Zato ker se bolj bojimo,kaj bodo rekli ljudje,kot da bi se zamislili,da z umetnim zalimo nase mrtve... namesto gore plastike bi bila dovolj skromna posodica z zeleno rastlino,ki bi nas spominjala nanje! Temo sem odprla zato,ker se mi zdi, da prvotni namen praznika ze dolgo izgublja svoj pomen. Seveda ga vsak od nas ga razume in dozivlja drugace, z vso pravico. Sama ze dolgo ne nosim nosim vec plasticnih svec na grobove znancev in sorodnikov.Pa ne samo(ali pa tudi ) z ekoloskega vidika. Samo cvet ali vejico z mojega vrta.Zdi se mi da ima ima tudi suh bolj topel,bolj cloveski pomen. kozamurnikKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna torta
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem