Ali se še spomnite ko ste prvič...

barbyslo  

član od: 3.1.2008

sporočila: 165

27. okt 2008 22:34

Pa sej so v bistvi kaktusi zelo zanimivi.... pa rumene rože tudi.... Če obrneš zadevo na hec je vse lažje....pa jo verjetno gospa tudi bo, ko bo videla revico vso zadržano in v zadregi... Saj tko si jaz to predstavljam....Upam da bosta še hude frendice...nekoč UF, kar kaktus ji nesi, tak k fejst bode....pa knjigo o simboliki rož....Ko boš kasneje kdaj huda, ji lahko prineseš kakšno drugo rožo, na posvetilu pa napišeš npr.glej stran 23. Zagarantirano boš njena frendica, če je vsaj malo za štose... barbyslo

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

28. okt 2008 4:59

Jelenckova je napisal/a:
In če bo meni kdo podaril kaktus, si ne bom nič mislila. Jelenckova

Jaz bi bila še blazno vesela, če bi dobila kaktus... na kaktuse sem namreč NORA! In to je bila tudi prva stvar, ki mi jo je kupil fant (priden, lepo je poslušal, kaj mi je všeč in kaj ne). Že od nekdaj sanjam, da bi imela poročni šopek (v primeru, da se bom poročila, čeprav nisem preveč za ta cirkus) iz kaktusa. Si predstavljate, da ga na koncu mečem v zrak

Lep dan in veliko se smejte

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti