Prenosni računalniki

Klingon  

član od: 22.9.2008

sporočila: 7

25. okt 2008 10:38

Maruša ... če te slučajno še zanima in če si še nisi omislila novega notesnika, imam sam enega popolnoma novega (HP), ki ga prodajam. Dobil sem ga v nagradni igri (lucky me) in ker že imam od prej računalnik, bi ti le tega prodal. Je pa čisto nov, enkrat sem ga prižgal ... in od takrat sameva v omari. Če te zanima, mi pošlji ZS, za ceno se bova pa že zmenila ... pa še link za sliko ... http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/20 Qapla" Sporočilo je spremenil(a) Klingon dne 25. okt 2008 10:40:25

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

25. okt 2008 13:17

rimljanka je napisal/a:

bannanna je napisal/a:
Zakaj pa si ti mislila? sej ne sprašuješ ti po računalniku. in ja, če si amater pa res ne veš ka je to vredi comp..dejnehejno bannanna

In kaj si hotela povedati s tem?

[nagelj] rimljanka - zasebno mnenje
to, da tud po kuharskih nasvetih ponavadi ne sprašujete gospoda oselija, adamljeta itd, ampak ostale gospodinje ;) bannanna

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

25. okt 2008 13:39

bannanna je napisal/a:
rimljanka je napisal/a:

bannanna je napisal/a:
Zakaj pa si ti mislila? sej ne sprašuješ ti po računalniku. in ja, če si amater pa res ne veš ka je to vredi comp..dejnehejno bannanna

In kaj si hotela povedati s tem?

rimljanka - zasebno mnenje

to, da tud po kuharskih nasvetih ponavadi ne sprašujete gospoda oselija, adamljeta itd, ampak ostale gospodinje ;) bannanna

No, ti že veš. Moje mnenje ostaja drugačno. Glede gospodinj in profesionalnih kuharjev pa tole: odvisno od tega, kaj želiš vedeti. Z računalniki je enako.

rimljanka - zasebno mnenje

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

15. dec 2008 10:20

Zdajle ko sem našla tole temo sem pa čist zmedena. Odločila sem se da si nabavim svoj računalnik.Sedaj uporabljam sinovega v njegovi sobi, ampak zelo poredko pridem na vrsto.Zato bi si kupila prenosnik. Rada bi rabljeno zadevo.Ne potrebujem ga za nič drugega kot za internet oziroma kulinariko,vse ostalo ima čez sine... Ko pa sem prebrala tele napisane strani pa nič več ne vem.... Kolegica si je kupila rabljenega za 150 evrov(super zadeva),samo je mini izvedba....jaz pa bi rada normalnega pa seveda za nizko ceno...kaj pa bi rabila za mojo kul,da bi delovalo normalono???Če vprašam sina,mi on svetuje same neke dobre zadeva(pač gleda čez svoje oči),vendar jaz neko dobro zadevo res ne rabim.Sem ža gledala malo na Bolhi,sam po pravici povedano se ne spoznam....sorry.. Še kakšen nasvet .. Darja -

vida70  

član od: 13.9.2005

sporočila: 461

15. dec 2008 11:31

darja, na tvojem mestu ne bi kupovala rabljenega racunalnika od neznane osebe. Te stvari so postale ze tako poceni, da je skoda, da das za rabljen prenosnik 200€ ( pa niti ne ves, kaksen je), novega pa dobis ze od 300 ali pa 400€ naprej, pa vsaj ves da je nov in v garanciji. Seveda se ne splaca kupit takega, ki bo samo za kulinariko, ker nase potrebe so vedno vecje, nikoli ne ves, kdaj ti prav pride, racunalnika pa tud ne kupujes za eno leto (no, vsaj jaz ga ne). Ne vem ,koliko se spoznas na racunalnike in kaj je zate dobra zadeva. En tak povprecen racunalnik mora imeti kar nekaj spomina, prostora na disku, graficna tud ne sme biti preslaba, bistvo je da ne melje, ko odpira strani, vse to pa ze dobis za 600€, kar se mi sploh ne zdi veliko. vida70

pekarnica  

član od: 6.3.2006

sporočila: 49

15. dec 2008 12:26

Sama sem trenutno na znamki ACER, so mi jo tudi drugi priporočili, in sem zelo zadovoljna, pa tudi cena se mi zdi sprejemljiva (se dobijo že tudi dobri za ceno v razponu katere ti iščeš) lp pekarnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti